Selam arkadaşlar..Ben Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği mezunuyum..Askerliğimi yaptım ve şimdi Kanada'da Post-graduate with Co-op Project Management programı ile Sheridan College ya da Centennial'a gitmeyi düşünüyorum..bu iki okuldan herhangi birinde bu tarz eğitim almış birilerini arıyorum..umarım bu forumda bulabilirim..cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Ben Torontoda Seneca College mezunuyum ve burada yasiyorum.Sana oncelikle Centennial Collegei kesinlikle tavsiye etmiyorum, verilen egitimden hicbir arkadsim memnun degil, ayni zamanda isbulmanda cok zor. Sheridan College cok guzel bir okul ama sehirden biraz uzak ve ayni zamanda Seridan Film ve art uzerine gelismis bir okuldur. Makina muhendisligi bitirdiysen Humber College mukemmel bir okul onun Project Management programini sana tasiye ederim. Hemde alan derslerinde belki sana farkli gorusler katabilir.
Ama ayni zamanda George Brown College ve Seneca Colege a da bakabilirsin. Ama yine tavsiyem humber uzerindedir. daha fazla collegelar hakkkinda bilgi almak istersen bana mail atabilirsin elimden geldigi olcude yardimci olmaya calsiyrim.
senolkayatr@hotmail.com
merhaba, ben yurtdışında yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.
kısaca şöle bahsetmek istiyorum. ben güzel sanatlar fakültesinde resim bölümü son sınıf öğrencisiyim.bu senenin bahar döneminde İtalya' ya erasmusla 6 ay orda resim-heykel eğitimi aldım.
şuan türkiyedeyim. ordaki sanat eğitimine verdikleri değeri gördükten sonra şuan tek isteğim Canada veya Amerika da sanat eğitimi almak istiyorum.
diploma notum 3.40. kişisel ve karma sergilerim, sergileme ödülüm ve mansiyon ödülüm var. ayrıca İtalya da 2 heykel sergisi açtım ve oradaki resim bölümü prof.u bana bi referans mektubu yazdı. Türkiye de de dersini aldığım tüm hocalarımlada aram iyi ve referans mektubu alabilirim.
ingilizceye gelecek olursak bu sene toefl a hazırlanıyrm. genelde max:80 istiyorlar okullar. ve bunu yapabileceğmi düşünüyrm. tabi olmama gibi bişeyde olabilir, çünkü ingilizce konusunda kendimi okadar iddialı bulmuyorum.
ve en büyük sorundan bahsetmek istiyorum ki tahmin edersiniz , maddiyat. bana ancak tam burs veya part time iş gerek.
detaylıca anlattığım kadarıyla sizce tam burs bulma olasılığım nedir ? yani toefl ve maddiyat hep ön planda.ama daha en zoru maddiyat.