banka hesabı sorunu
  • merhabalar ben direk olarak konuya girmek istiyorum.Lise bitti bu sene diplomamı aldım.Üniversiteyi kanada-vancouverde okumak istiyorum.Vize işlemlerine başlamayı düşünüyorum yanlız bi sorun var benim babam yurtdışında çalışıyor babamın banka hesabı yoktu 3 ay önce istanbulda kendine ait bir banka hesabı açtırdı.Şimdi vize işleminde diyorki babanızın banka hesap dökümanını görücez.3 aylık geçmişi olsa sorun yaratırmı?şöyle bi şey duydum ben en az 6 ay geçmişi falan olucakmış banka hesabının.Böyle bişey varmı gerçekten?
  • var tabiki ama baban neden yurtdisindaki banka hesabini gostermiyor. onemli olan senin ordaki finansman ihtiyacini nasil karsilayacagini ispatlayabilmek.
  • babamın daha önce hiç banka hesabı yoktu yeni açtırdı.Yani şimdi benim 6 ay beklemem mi lazım?
  • nasil yani hic mi bankada isi olmadi. Beklemene gerek yok, o sekilde basvuru yapabilirsin ama kafalarinda soru isareti olacaktir.
  • hımm yani başvuru yapabilirim.ya babam hiç okumamış anlamıyor banka işlerinden falan o yüzden açtırmamış.Yani 6 ay beklememe falan gerek yok degilmi?
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.