tır şöförlügü
  • merhaba arkadaşlar ben 18 yıllık avrupa hattında çalışmış tercübeli şöförüm.. canadada çalışabilmek için ne yapmalıyım tır şöförü olarak. orada tanıdıgım var davetiye gönderse faydası olurmu....
  • marotonkral arkadas 18 yil tir soforlugu tecrubesiyle beraber bir de canadada calisma vizen olsaydi 6-7 bin dolar en az aylikla seni havada kaparlardi ama once kanadaya gitmen lazimorada tanidigin olmasi yeterli degil ordan bir isverenin sana is davetiyesi gondermesi gerek tir soforu olarak bikdigim kadariyla turk ehliyeti orda 3 ay gecerli senin orda tir soforu olarak calisman icin kanada ehliyeti alman gerekli direksion kursu imtahan falan 4-5 bin dolari buluyor anliyacagin zor is ama orda calisan cok turk tir soforleri gordum bir tanesi hic unutmam denizli liydi montreol dan vancuevar a kadar gelir sehir girisinde park eder tanidik birine telefon acar ondan sonra devam ederdi sehir icinde kaybolmasin diye.bugun gps.denen alet var yani adres bulmak daha kolay neyse sana kolay gelsin basarilar
  • benim ev arkadasım tır soforu torontoda, o tecrube ile para kazanırsın kanadada ama tabiki gelmek mesele.
    emailini ver istersen vereyim ev arkadasına o sana gerekli bilgileri verir.
  • selam arkadaslar ben de tir söförüyüm 11 yildir.benim kanada ya gelmem kolay vize gerekmiyor hollanda vatandasiyim kanadaya gelmek ve tir söförü olarak calismak istiyorum.ama sorun gelmek degil gelince is bulmak.cunku kanada da hic tanidigim yok,ingilizcem az. su anda kanada da tir söförlügü yapan arkadaslar varsa eger onlardan bir fikir bir bilgi almak isterim .yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler. aliates68@hotmail.com
  • slm arkadaslar ben almanyadan yaziyorum alman pasaportum var 25 senelik tecrübem var kanadaya gelip calismak istiyorum meslektaslardan bilgi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim almanyadan geliyorum vize gerekirmi ,veya burdan gidip orda calisan tirci arkadaslar is yeri icin yardimci olabilirlermi simdiden gelen bilgiler icin cok tessekkürler .yusufacilanmak@hotmail.de
  • kanada ehliyetin olsa, sana yardim ederdim, bir tanidigim turk tir soforu ariyor, kendi tiri icin.
  • slm dubber kanada ehliyeti burda almanyada gecerli alman ehliyeti niye kanadada gecerli degil?saygilar
  • turist olarak gecerli ama calismak icin gecerli degil. senin alman ehliyetiyle burdaki hicbir sigorta sirketi tiri sigorta ettirmez, ayriyeten zaten alman ehliyetiyle burda tiri suremessin, kanada calisma iznin olacak ve alman ehliyetini kanada ehliyetine cevirecen.
  • selam dubber
    su anda A-Z truck driver kursunu bitirmek uzereyim.zorlandigim konular oluyor bazen ev arkadasinin turk tir soforu oldugunu
    yazmissin.arkadasin bazi konularda bana yardimci olabilirse cok sevinirim.bende toronto dayim size e-mail adresimi yaziyorum.
    holyland65@hotmail.com gorusmek uzere simdiden tesekkurler
  • Tamam sana yarin yada pazar gunu email atarim, owner operator olan bir turkun telefonunu verecem, kendisi ayriyeten bir soforde ariyor kendi tiri icin. o sana gerekli bilgiyi verir.
    Benim "eski ev arkadasi" su an 3 aydir tir surmuyor, ama gerekirse oda yardim eder sana.
    kac aylik kursa gidiyon ve hangi kurs?
  • selam dubber
    yardimin icin simdiden tesekkurler.ben iki aydir bu kurstayim, maalesef cok yavas ilerliyor gunde bir saat direksiyon egitimi
    aliyorum cunku cok sofor adayi var.ben ilk g full road testi gecemedim o yuzden sil bastan basladim g1 , g2 ,g full ondan sonra A class icin yazili sinavi gectim.yazili sinavdan sonra tir direksiyon kursuna basladim.bu arada Z yani air brake kursunu bitirdim.havali fren sistemleri icin iki gun 15 saatlik bir kurs.insallah iki hafta icinde tir icin road test olacam gecersem degme keyfime,gecemessem 10 gun beklemem gerek ikinci road test icin.beni korkutan circle check denen kontrol.road teste cikmadan once 30 dakika tirin etrafinda donup her parca icin bilgi veriyosun ve bunlari ingilizce yapmak zorundasin.neyse bunlari yazdim ki burada tir ehliyeti almak isteyenlere fikir olsun diye.kursun adi great canada driving school inc.
  • Mrb,RONNY

başarılar dılıyorum, ehlıyetını en kısa zamanda alırsın inşallah,, benım oğlumda tır söforu,, 2.5 sene dır. gittiği kurs işe yerleştırmıstı,, sgt2000 ınc.de calısıyor,, termınal brampton da. www.sgt2000.com adresıne bır bak, yalnız hatırladığım kadarıyla fastcard alman lazım,, bu şirket yenı soforlerı ıse alıyor ve kendı de egıtıyor,, Kanadanın buyuk şirketlerınden bırı.. alaskadan teksasa kadar gıdıp gelıyor, iş cok yoğun,,
    belkı faydalı olmusumdur,, bir anne olarak yazmak ıstedım,, (işlemlerım bıtınce bende artık orada yasıyor olacagım)...
  • merhaba gelincik
    oncelikle tesekkur ederim evet bu sirketi duymustum.keske oglunuzla irtibata gecebilseydim.sirket hakkinda ise girme hakkinda
    sorularim vardi ona fakat o devamli yollardadirkeske imkanimiz olsada gorusup tanisirdik ben yinede size telefonumu yazayim
    siz oglunuza verirsiniz.sizinde insallah islemleriniz cabuk biterde oglunuza kavusursunuz bir an evvel.ben de kanadaya yalniz geldim
    esim ve iki kizimi memlekette biraktim.onumde uzun bir yol var sizin anlayacaginiz.tel-647-289-0607
    hosca kalin oglunuza biran evvel kavusma dileklerimle saygilar
  • Tekrar merhaba,,
    tel. no.nuzu verırım, ancak ben ona ıstedıgımde ulasamıyorum teli kapalı oluyor yolda,, o benı arıyor 13 gunde bır duruyor,, eve cogunlukla gıtmıyor,, bana soyledıgı sırketın yenı soforler aradığı ıdı,, yoğun ış mevsımı baslıyor, cok yoğunuz dedı, daha once brampton dakı merkeze gıdıp on gorusme yapıp bılgı alabilirsin,, şirket cogunlukla kurslardan oğrencı ıstıyor, bızede oyle oldu, oğlum kurstan srtıfıkasını almaya 15 gun kala ıse alındı, 15 gun sonra ıse baslamıstı,, bırde kurs ucretının %75 ını oduyorlar,,
  • mrb gelincik
    oglunuza work permit-calisma iznini sirketmi verdi yoksa daha onceden oturma izni varmiydi.cunku bazi sirketler work permit veriyorlar
    tabiiki o zaman aylik biraz daha dusuk oluyor diye duymustum.birde sormak istedigim oglunuz daha tir ehliyetini almadan oncemi sirkete is icin basvurdu.
  • Mrb.
    oğlum 10 senedır orda, 4 senedır de kanada vatandası, canada pasaportu var,, jaystruckıng school (scarborough) daydı şirket yetkılılerı o kurstan ogrencı alıyorlar, kursu bıtmemıstı,, gorusmeye gıtmıstı,, sonra sırkette teste gırdı, ıse alınıncada sırketın oryantasyon kursuna alıyorlar sanırım 1 hafta kadar, sonra ılk yola cıkısta egıtmenle bırlıkte amerıka ya cıktı. fakat onemlı olan fast card, sınırdan gecmek ıcın lazım, sızde sanırım bılıyorsunuzdur,, bu kartı cıkarmakda 2 ay gıbı bır sure alıyor hatırlıyorum.
  • gelincik
    simdi daha iyi anladim.benim durumum daha farkli hayirlisi neyse o olur insallah.verdiginiz bilgiler cok degerliydi tekrar tesekkurler
  • Mrb. Rony

Tel.ınızı oğluma vermiştim, gecen pazar sizi aramış, teliniz kapalıymış, telesekreterınızde aktıf olmadıgı ıcın msg. bırakamamıs, eve döndüğünde tekrar arayacağını söyledi, umarım hersey yolunda gidiyordur...
  • mrb. gelincik
    yardiminiz icin tesekkurler pazartesi gunu road testim var insallah gecerim.telefonum acik ayrica e-mail adresimi yaziyorum
    oglunuzla gorusursek sevinirim.sgt sirketini e-mail attim cevap bekliyorum.e-mail adresim holyland65@hotmail.com
    tekrar tesekkurler
  • Mrb. Rony,,
    başarılar dılıyorum,, Altug sızı arayacaktır,, emaılınızıde verecem..
  • 25 yilik tir soforuyum polonya ve turk e sinifi ehliyetim war polonya watandasiyim wize sorunum yok kanadada calismak istiyorum yardimci olursaniz minetar olurum selam
  • Merhabalar, Amerika New Jerseyden yaziyorum.Su anda college'de okuyan 20 yasindaki oglum UBC'de okumak istiyor.Vancouver'e yerlesmek istiyoruz.Harika bir sehir.Biz ailece amerikan vatandasiyiz.Esim 4 yillik turizm universite mezunu.Hayat sartlari gerektirdigi icin buraya geldigimizde 3 yil boyada calisti.3 yilda kamyon soforlugu yapti.Yaklasik 1 yildirda tir soforlugu yapiyor.En buyuk hayalimiz Vancouver'a yerlesip oglumuzun orada okumasi.(Albertada olabilir.BC'ye yakin.).Gocmenlik puanlarimiz is teklifi olursa yeterli oluyor.Esim yabanci bir kac sirkete bas vurdu is icin fakat sonuc yok.Bu konuda yardimci olacak turk tir sirketi varmi?Turk tir sirketi olursa cok iyi olur.Yardimlariniza cok ihtiyacimiz var.Simdiden herkese tesekkurler,saygilar
  • esimin e mail adresi:kahramanakoglu@hotmail.com tel:1856 383 61 00 not:kanadam.com'un degerli gocmenlik danismani BANU HANIMLA guven icinde calismak icin sabirsizlaniyoruz.Sadece iletisim kurabilecegimiz sofor arayan Turk tir sirketlerine ihtiyacimiz var.Tesekkurler.
  • herkese selam arkadaslar polonya tir ehliyeti kanadada gecerlimi tesekurler
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!