Giriş Yapılmadı (Giriş)

Bize ücretsiz danışın

Uvic
Uvic
Uvic

Kategoriler

Merhaba!
Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız varsa, lütfen giriş yapın.
Eğer üye değilseniz, buraya tıklayarak yeni hesap açabilirsiniz.
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime23 03 2009

esra benim dosya numaram var ama ben nasıl ve nerden nereye girip bakıcam işlamlarime bilmiyorum net olarak yazarsan sevinirim teşekkür edrim
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime23 03 2009

ben onları aramadan onlar bana kendileri gönderdiler mektupu. dosya numaranı ise; http://www.cic.gc.ca/ burdan gir daha sonra English yazan yere tıkla sonra, sağ tarafta Check My Application Status yeri tıkla sonra, en sona in ve orda Continue yi tıkla sonra, en alta in I have read, understood and agree with the above Terms and Conditions. bunun yanında boş kutuyu tıklayıp işaretle ve daha sonra Continue ye bas, daha sonra Identifacition Type yazan yerden Client ID NUMBER ı tıklıcaksınız. sonrada numaralarınızı giriceksiniz...
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime23 03 2009

esra çok teşekkür ederim ama yapamadım o adresten girdim fakat english yazan yeri bulamadım o sayfada
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime23 03 2009

http://www.cic.gc.ca burdan girdiğinizde sağ tarafta Francais, sol tarafta da English yazıyor.
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime23 03 2009

esra sağol seninde başını ağarttım ama girdim numaramı yazdım ben ingilizce bilmediğim için bişe anlamadım açıkçası
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime23 03 2009

yok rica ederim sorun değil, ing bilen birileriyle aynı işlemleri yaparsınız...
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime23 03 2009

evet öle yapıcam çok teşekkür edrim k.i.b esra
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime23 03 2009

rica ederim, sizde...
    • CommentAuthorAdam
    • CommentTime23 03 2009

bursa ve esra hanimlar!

ilk once bu sayfayi aciniz: https://services3.cic.gc.ca/ecas/?app=ecas&lang=en
    sonra asagida Continue dugmesine basiniz
    ondan sonraki sayfada kare yi tiklayip Continue dugmesine basiniz
    bir sonraki sayfa acildiginda "Identification Type:" da "Immigration File Number" i seciniz.
    sonra, bir altinda numaranizi giriniz.
    "Surname" de soydinizi yaziniz.
    "Date of Birth" de dogum tarihinizi Gun, Ay ve Yil olarak giriniz.
    "Country of Birth"da dogdugunuz ulkeyi seciniz listede.
    En sonda "Continue" dugmesine basiniz.

Obur sayfada dosyanizla ilgili bilgi bulacaksiniz.
    Yalniz sunu soylemem gerek ki o sayfadai bilgiler cok guncel degiller. Size mektup gelsede gelmesede sizin islemleriniz yapliyor ve merak etmenize gerek yok.
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime24 03 2009

adam teşekkür ederim bilgilerin için
    • CommentAuthortc-yusuf
    • CommentTime24 03 2009

Kusura bakma ali1 bey cevap yazamadim yok daha ses soluk bu konsolosluga gitsek bir nanelimon çayı versek sesleri soluklari cıkarmı acaba ama 1 ay geçdi az kaldi yakinda esra hanımı beni seni işallah çağılırlar
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime24 03 2009

İNŞALLAH .....
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime24 03 2009

umarım dediğin gibi olur ve fazla sürmez artık çatlayacağım beklemekten.beklemek kadar zor birşey yokmuş meğer.şubat 5 dosyamı açtılar neredeyse 2 ay olacak ve karınca hızı ile devam ediyor işlemler.hepimize bol sabır diliyorum.ve benım dosyam kanadadan onaylanalı belki 4 aydan fazla oldu.ortalama 6 ay süre içinde işlemlerin bitmesi gerekir sanırım.yine de bilmiyorum bunların işlerini çünkü eşimi çok özledim
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime25 03 2009

arkadaşlar bilen varsa ya da daha önce bizim durumda olanlar varsa lütfen cevaplasın.benim anlayamadığım konu şudur.bize gelen ilk mektuptan sonra mülakata mı çağırırlar yoksa vize için pasaportu mu isterler? veya telefon mu açarlar mülakat tarihi için ya da mektup mu yollarlar?benim ev telefonum yok iş numarasını ve cep numarasını verdim.ama sürekli işim dışarda olduğu için iş telefonunu ararlarsa bana ulaşmazlar acaba beni cepten ararlarmı?kafam çok karışık bu yüzden.telefon mu edecekler yoksa mektup mu gönderecekler bilemiyorum.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.benim dosyamda bir eksiklik yok sanırım doctor raporu sağlık raporu ve savcılık raporu herşey dosyamda hazır ayrıca bizim nıkah resimlerimize kadar eşim dosyaya koymuş.merakla bekliyorum .
    fakat postacıyı mı ya da telefonu mu bekleyeceğimi bilmiyorum
    • CommentAuthorumitt
    • CommentTime25 03 2009 düzenlendi

Slm Ali kardeşim,seninde heyecanın bizim gibi üst seviyede, olmasıda gayet olagan, mülakata süpeli gördükleri kişileri çağrıyorlar, biraz açarsak konuyu, anlaşmalı evlilik yapanlar gibi v.s. Ben görüşmüştüm konsolosluktan bir bayanla, benimde problemim tıpkı senin gibi, dedi bana sana bir şekilde ulaşırız biz merak etme dediler, yani mektup göndericekler, e-mail atacaklar anynı zamanda tel açacaklarını sölediler.BU arada Ali, yukarıdaki yorumunda işlemlerle ilgili 6 ay oldu diyosun haklısın banada sölediler en fazla 6 ay diye benimki de şuanda başvuralı 6 ay oldu,12 şubatta işlemler başladı yani senle aynı gidicez galiba canadaya. İçimden bir his 15 Nisan'dan sonra çağıracaklar diyor, umarım herşeyin hayırlısı olur, aslında şunuda unutmamak gerekir bugünleride çok arıcaz,orda herşey günlük gülüstanlık olmıcak bizim için ilk etapta. Allah kolaylık versin hepimize.
    • CommentAuthordoruk
    • CommentTime25 03 2009

bence de kolay olmayacak... trde ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama orada en kötü ve ucuz işlere alıştırın kendinizi...
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime25 03 2009

teşekkürler ümitt kardeşim.evet gerçekten çok zor ve bunu hepiniz biliyorsunuz.umarım hep birlikte uçarız buradaki arkadaşlarla daha güzel olur.
    ve ümitt sen ben konsolosluktan bir bayanla görüştüm dedin.nasıl oldu bu sen mı aradın yoksa onlar mı aradı merak ediyorum.birde benim merak ettiğim şuydu.bazı arkadaşlara mektup gönderiyorlar bazılarına göndermiyorlar mesela bana gönderdiler.yani mektup gönderdikleri kişileri mi mulakata çağırıyorlar acaba.yoksa herkese bu mektup geliyormu.
    ve umarım senın dedığın gibi 15 nısana kadar bizi ararlar.
    ve doruk kardeşim zaten ben oraya cennet diye gitmiyorum belkide işimiz buradan daha zor olacak belki buradakı rahatlığı bulamayacağız fakat tek istediğim eşimin yanında olmak.herkese kolay gelsin
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime26 03 2009

ümit haklısın bence herkez bunun farkında tabiki güllük gülistanlık olmuyacak ama şu varki sevdiklerimizin yanında eşlerimizin yanında olucaz en azında türkiyedede her şey güllük gülistanlık sayılmaz umarım inşallah bende sizin gibi olurum benimde subatta dosyam onaylandı eşimin canadada onaylandı ve ankaraya gönderildi ben de fax çektim ama benim adresimde yanlışlık olmuş hemen fax çektim benim cebimi aradı ankara faxın geldi nedemek oluyor bu fax dediler bende anlattım evet dosyan elimizde biz size bir şakilde ulaşıcaz dediler ve birdaha fax çektim bir kaç gün aönce bu sefer aramadılar henüz
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime26 03 2009

slm bursa, hangi no ya fax çektin öğrenebilir miyim ?
    • CommentAuthordubber
    • CommentTime26 03 2009

kissadan hisse, eger konsolosluga cagirdilarsa mulakat icin, evliligin gercek olup olmadigindan supheleri vardir, cagirmadilarsa, supheleri yoktur
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime27 03 2009

esra şuanda yanımda yok ama yarın bakarım yazarım okey
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime27 03 2009

ok, çok tşk ederim...
    • CommentAuthorkhan
    • CommentTime29 03 2009

arkadaslar her sey tam ve eksizsiz se 6 ay bile surmuyo benimki 5 ay 15 gun surdu... dosyanizda eksiklik varsa islemler uzun surebilir .... benim esim KANADA liydi...IKI valiz hakiniz var ona gore ondan sonrasi exra para aliyolar ....1 kilo 25 lira aliyolar ok....
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime29 03 2009

slm.khan benimde eşim kanadalı ve benim işlemler 5 şubatta başladı burada.senin işlemeler ne zaman başladı burada? ve eşim sponsorluğa başvuralı tahmınen 5 ay falan oldu gibi.6 ay tarıhı sponsorluga başvurduktan sonra mı başlıyor yoksa burada dosya açıldıktan sonra mı başlıyor.teşekkürler.
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime30 03 2009

fax no 03124092714 ya buna fax çekiyorsun yada 03124092810 bu numara esracım ben bu numaraya yani ilk olana fax çektim adresimde yanlışlık var diye 2 gün sonra beni aradılar teyid etmek için aradn zaman geçince ben yeniden fax çektim vizemi sormak için ama 1 hafta oldu aramadılar tamam canım kendine iyi bak bir gelişme olusa senden haber verir sen sevinirim kendine iyi bak
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime30 03 2009

çok tşk ederim Bursa, sağolasın. Tabiki benimle ilgili bi gelişme olursa hemen haber veririm . tekrar sağol. Umarım herkes bir an evvel sevdiğine kavuşur. sende kendine iyi bak....
    • CommentAuthorJale
    • CommentTime30 03 2009

Merhaba arkadaşlar,

benim vizem çıktı en kısa sürede canada ya gidiyorum. Dilerim sizlerinde işlemleri kısa sürede biter. Benim dosya konsoloslukta işleme konulduktan sonra 10 ay içerisinde sonuçlandı.

Arkadaşlar unutmayın ki herkesin durumu farklı. Eşlerin Canada da ki durumlarıda çok önemli o yüzden aynı zamanlarda çıkması gerekiyor diye bir beklentiye lütfen girmeyin.
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime30 03 2009

slm Jale, senin adına çok sevindim, hayırlısı olur İNŞALLAH,darısı başımıza kısmetse... MUTLULUKLAR SANA
  1.  
    Arkadaşlar, bugün amerika'dan geldim. Eşimle los angeles'a ve las vegasa gidip tatil yaptık. çok keyifliyim. hepinize sabır diliyorum. umarım bu ayrılık çok uzun sürmez.
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime31 03 2009

merhaba jale hanım ve hayırlı olsun vizeniz adınıza çok sevindim.umarım hepimiz sizin gibi bu sevinci paylaşırız.merak ettiğim şu sizin işlemeler bayağı uzun sürmüş sebep nedir acaba?sizin eşiniz kanadalı mı yoksa türk mü?
    benim eşim kanadalı ve dosyam 5 şubatta ankara da işleme konulmuş umarım 8 ay daha beklemem.kolay gelsin
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime31 03 2009

arkadaşlar şimdi konsolosluktan aradılar bana 2,mektubu göndermişler ve 15 gün sonra mülakata çağırıyorlar çok heyecanlıyım.darısı hepinizin başına
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime31 03 2009

slm Ali bey, çok sevindim adınıza. benimde sizin gibi 2 şubat ta başlamıştı işlemlerim. İNŞALLAH benide çağırırlar hayırlısıyla ve diğerlerini de....
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime31 03 2009

pardon 5 şubat ta...
    • CommentAuthorJale
    • CommentTime31 03 2009

Değerli arkadaşlar,

Güzel dilekleriniz için bende sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile sizide vizeniz çıkar.

Sayın Ali1, biz başvuruda yanlış bir işlem yapmıştık sanırım o yüzden geçikme oldu. Daha öncede dediğim gibi her dosya kendi başına değerlendiriliyor. Aynı şartlara sahip olan kişiler aynı anda sonuç alamayabiliyor. O yüzden sabırlıca beklemekten başka şansımız yok. Sizin duygularınızı çok iyi anlıyorum. İnsanı çok yıpratıyor, kendinizi boşlukta hissediyorsunuz. Ama ne olursa olsun sizden ricam lütfen her okuduğunuz ile kendi aranızda bir bağlantı kurmayın. Siz size özel işlem görüyorsunuz bunu unutmayın.

Benim eşimde Türk asıllı Canadalı. Orada göçmen ve bende göçmen olarak gidiyorum.

Sevgili Esra, içimde bir his seninde bu günlerde sevindirici haberleri alacağını söylüyor. Dilerim en kısa sürede sende hayırlısı ile sevinirsin. Hislerim çok kuvvetlidir ve seninde az kaldı gibi:))

sevgiyle kalın.
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime31 03 2009

sevgili Jale gerçekten tüm kalbimle çok tşk ederim, İNŞALLAH dediğin gibi olur. ALLAH ımdan diliyorum İNŞALLAH çok mutlu olursun....
    • CommentAuthorJale
    • CommentTime31 03 2009

Sevgili Esra, gönlünü lütfen ferah tut. Göreceksin çok az süre kaldı hayırlı sonuca ulaşmana. Sende sonsuz mutlu ol.

Sevgiler.
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime31 03 2009

çok tşk ederim, İNŞALLAH....
    • CommentAuthorumitt
    • CommentTime31 03 2009 düzenlendi

Slm Ali, gözün aydın arkadaşım, çok mutlu oldum adına,inşallah sorunsuz birşekilde geçer mülakat, birde şunu unutma Ali, mülakata genelde şüpeli gördükleri kişileri çağırıyorlar, onun için dikkat et, sanırım eşin Turk değildi galiba, konsolosluk aklında olan şüpeleri kafasından silmek için sana sorular sorucak mülakatta, onun için dikkat et kardeşim,ama şunuda merak etme kesin verecekler, şimdiden hayırlı olsun vizen, neden 15 gün sonraya randevu verdiler, aradıklarında başka bişeyler söyledilermi. tşk ler
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime31 03 2009

slm esra hanım jale hanı ve umıtt kardeşim hepinizi iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.
    esra hanım sanırım sizde hayırlı haberi kısa zamanda alacaksınız ve sıra size gelmiştir çünkü beklemek kadar zor birşey yokmuş gerçekten.
    ve umitt kardeşim dün bayan beni aradı 16 nısan da sabah saat 10 da görüşmek için ordad hazır bulunmamı istedi.umarım hayırlı olur ve bir sorun çıkmaz demekki şüpheli görmüşer ve mülakata çağırıyorlar.umarın bir sorun çıkmaz ve arkasından vize yi verirler.acaba pasaportumu götürmem gerekirmi bilmiyorum.daha önce benim durumuda olan varsa yardımlarını bekliyorum.çünkü pasaportu şimdi mi isterler yoksa mülakat bittikten sonra mı isterler bilmiyorum.fakat tahmınım mülakattan 1 hafta sonra vize yi verirler.fakat bayan çok hızlı konuştu ve soru sormaya fırsat kalmadı.adresimi söyledi ve ben doğru dedim sanki birde 2.mektubu göndereceklerini söyledi bu hafta.bilmiyorum umarım hayırlısı olur.mektuplarımı emaillerimi falan götürmek gerekirmi bilmiyorum.herkese sabır diliyorum umarım bekleyen arkadaşlarımız mutlu haberi alırlar yakında.teşekkürler herkese
    • CommentAuthortc-yusuf
    • CommentTime31 03 2009

Selam ali bey adınıza sevindim darisi bizim başımıza bence göturun cünkü ayni gün vizeyi alma imkaniniz var
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime1 04 2009

umarım hepiniz alırsınız hayırlı haberleri ve herkes ailesine kavuşur.bugün beni konsolosluktan tekrar teyid etmek için aradılar ve bir de mektup yollamışlar ama mektup neyin nesi bilmiyorum
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime1 04 2009

ümit ali esra benide dün aradılar görüşmeye çağırdılar 28 nisan sabah 9 00 da umarım yakında bekleyen herkesi ararlar çok mutluyum ve heycanlıyım
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime1 04 2009

arkadaşlar bilenler yazsın görüşmeden sonra nezaman vize veriliyor yazarsanız sevinirim
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime1 04 2009

birde görüşmede neler soruyorlar daha önce gidenler anlatırsa memnun olurum
    • CommentAuthorumitt
    • CommentTime1 04 2009

Tbr ler bursa kardeşim, umarım sorunsuz bir şekilde geçer görüşmen, birde senin dosyan nezaman açılmıştı ankarada.
    • CommentAuthoresra
    • CommentTime1 04 2009

slm bursa, gerçekten çok sevindim. nekadar güzel böyle haberleri duydukça dahada mutluyorum. İNŞALLAH bir an önce hepimiz vizelerimizi alırız sevdiklerimize kavuşuruz....
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime1 04 2009

tebrik ederim kardeşim gözün aydın umarım darısı burada bekleyen diğer arkadaşların başına.
    bende senın gıbı heyecanlıyım kardeşim.acaba sana mektup gönderdiklerini söylediler mi?bu mektubun içeriğini bilmiyorum umarım hemen orada vizeyi verirler ve mulakat rahat gecer.
    aslında daha önce aynı şeyleri yaşamış arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok güzel olurdu.herkese kolay gelsın ve sabır diliyorum
    • CommentAuthorbursa
    • CommentTime2 04 2009

ali evet mektup gönderdiklerini söylediler ümit dosyam subat 15 de oraya gelmiş hepinize çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah beklemenin nekadar zor olduğunu ben çok iyi biliyorum dua edin arkadaşlar ben çok dua ettim.
  2.  
    Arkadaşlar, vizelerini alanları tebrik ediyorum, bekleyenlere de sabırlar diliyorum. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
    5 Şubatta dosyası Ankara'da işleme alınan arkadaş yaklaşık 2 ay içinde mülakata çağrılmış. Mülakat sonrasında süreç nasıl işliyor? Herkesi mülakata çağırmadıklarını biliyorum ama kesin vize alınması için mülakattan sonra 1 ay yeterli oluyor mu? Benim evraklarım 27 Şubatta Ankara'ya gitmiş. Acaba 3 ay sonra vizemi alabilir miyim? Ne dersiniz?
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime2 04 2009

nureddinfatih umarım 3 ay sonra alırsın vizeni.fakat herkesin durumu biribirinden farklı kimi 2 yıl bekliyor kimi 4 ayda vizesini alıyor.kimini mülakata çağırıyorlar kimini çağırmıyorlar.umarım herşeyin hayırlısı olur kardeşim.
    ama benim tahmınım 3 ay sonra alırsın vizeni kardeşim.