Merhaba, ben şu anda lise 3, sözel bölümü öğrencisiyim. Üniversite eğitimimi Kanada'da yapmak istiyorum ama mağlum parada çok önemli. Orta halli bir ailenin çocuğu burda ne kadar dayanabilir? Ayrıca üni. ya da benzer yerlerde çalışmak istiyorum.
Gitmek istediğim alan daha çok oyun tasarımı gibi bölümler ama sözel öğrencisiyim bunu yapabilirmiyim ki?
Ayrıca benim sırasıyla yapmam gerekenler neler? Örn. dil eğitimi, toefl vs...
George Brown College'in Game Development bolumu oldukca basarili:
http://www.georgebrown.ca/Marketing/FTCal-Jan/design/G109.aspx
Sözel ogrencisi olarak tabii ki kayit olabilirsin. Basvuru sartlari oldukca basit. Herhangi bir sinava sokmuyorlar, sadece ingilizce bilmen gerekiyor. Toefl ya da IELTS gerekli. Eger ingilizcen o sinavlar icin yetersizse, gene George Brown'in ingilizce okullarina bir süre devam edebilirsin.
tabii ki. bende universiteyi turkiye'de okudum. sonra geldim burda (george brown design) 1 senelik post-graduate yaptim. toefl, ielts vs girmedim. okulun kendi ingilizce sinavina girdim. bir kac ay kursa devam ettim sonra okul basladi zaten.
hocam meraba kolay gelsin bu ubisoft ea gameste çalışmak için 4yıllık üniversite şartmı yada sadece ingilizcemi bilmek gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim