ben tr den interview sonunda vize aldim bana esim sponsor oldu canadaya varinca nasil bir yol takip etmem gerekir oturum cartimi almam icin ne yapmam lazim ve ne kadar surer daha once bu yollardan gecenlerin engin deneyimlerinden yararlanmak isterim tesekkurler
oncelikle hayirli olsun, isin en zor kismini atlatmissiniz.. ucaktan indikten sonra elinizdeki belgelerle pasport kontrolune gidin ordan sizi imigration'a yonlendirecekler. Orada permanent recidence kartinizin size ulastirilmasi icin adres soracaklar. mutlaka bir adres gostermelisiniz.. ve kartiniz sanirim 26 gunde adresinize ulasiyor.. basarilar yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.
Sayin derebasi,
Konsolosluktan verilen belgede uzewrindeki resim in PR karti icin belirtilen resim ebatlarina uydugundan emin olun aksi taktirde bu olculeri saglayan resim goturup giriste ilgili memuru uyaraip yeni fotografi yapistirmasini isteyiniz aksi taktirde 30 gun sonra PR kartinizi yerine fotograf ebatlari uymadigi icin uygun fotograf gondermeniz istenecek ve islemleriniz uzayacaktir. Diger konulari sayin doruk aciklamis zaten.
http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/guides/5445EB.asp
derebasi bende interview gidicem nisan in 19 unda..bana bıraz bilgi verebilirmisin interview hakkında..ne gibi sorular soruyolar...red edilme sansı nedır? lutfen gercekten cok tedirginim simdiden...tesekkur ederım..