Vancouver'da eglence
  • Vancouver'a geleli 6 ay oldu abi bu nasil bi hayattir ben istanbuldayken istedigim heryere gidiyorum yani soyle soyleyeyim: haftada 1 kez go karta giderdim,ara sira arkadaslarla paintball yapardik,haftada 2 kere halisaha macimiz vardi.Buraya geldim bunlarin hicbirini yapamiyorum gecen bi go karta gidim dedim ricmonda buldum bi tane de orayada skytrain ve otobusle gidilmiyor diyorlar.Bide ben nargile icmeyi cok severim.Turk lokantasida yok turk yemeklerine hasret kaldim burada abi sizler vancouvede nasil yasiyorsunuz?neler yapiyorsunuz?
  • hayat sIkIcI bu bir gercek , hele ki istanbul gibi bir yerden geliyosun . fazla kiyaslama yapmaman senin alismani daha kolaylastiracaktir. onlarin eglence anlayislari bizden cok daha farkli . haftada 1-2 defa bulusup puba gidip icmek ve hockey seyretmek ve stanley parkda yurumek hafta icide zaten calisiyorlar. walla su anda bende onlari ayak uydurmus gibiyim sanki , senin sorularina gelirsek dowtonda 1-2 tane yerde nargile var , biri hasting uzerinde olsa tam emin degilim gerci , neyse ogrenir ogrenmez yazarim :) metrotownda turk market var , alaturca diye oraya gidersen ihtiyacin olan 1-2 bisi bulabilirsin belki ve hemen oraya cok yakin yine turklere ait bi cafe var adini unuttum maalesef ... onun haricinde halisahanin yerini pek tutmaz gerci ama hafta sonlari stadium-skytranin orada futbol sahalari var , gormussundur arada oraya gidip onlara katilabilirsin ...maalesef cok faazla aktivite yok burda bende ayni sorunlardan muzdaribim , kesinlikle genclere gore bi yer degil burasi , derseniz ki ben yalnizligi seviyorum kimse karismasin istiyorum iste o zman dogru yerdesiniz .......
  • aynen melihcan sana katiliyorum.Sen ne zamandan beridir burda kaliyorsun?kac yasindasin? ben aile yaninda konakliyorum aslinda turklerle tanistim buirada da benden yasca buyukler yaw
  • toronto'da heryer eglence:). Ben yaz kis her hafta bir aktiviteye katilmaktan dinlenmeye firsat bulamiyorum.. hatta onumuzdeki ay istanbul gecesi duzenleniyor..
  • buyuk ihtimalle donuyorum 2 aya kadar tam daha karar vermedim ama oyle gozukuyor , gercekten cok sIkIldim artik bide cok pahali bir sehir burasi ne bilim seninde kafani karistirmak istemem dogrusu .

gercekten cok sanslisin doruk torontoya gitmek istiyorum ama sogugu korkutuyor beni burdan sikayet ediyorsam orda yasayamam herhalde.
  • Burda sicaklik eksi 20 dereceye kadar duser Kisin ama insanlar iyi bir montun altina sadece tshirt yada gomlek giyiyor. Bende aalistim soguga..aslina bakarsan istanbulun arti 3 derecesi buranin eksi 3une esit. Birde soguk havada disarda olmamaya gayret et. Buarada bahar geldi yaw yazin keyfni cikar bari.
  • ya yorumları okuyunca acaip tırsıyrm ABD mi gecsem acaba :)
  • mantıklı :)))))))))))
  • aspet su anda kanadadamisin yoksa abd demi???
  • bende 2 aya kalmaz vancouverdayım korkutmayın beni abiler :D
  • @selocan kac ay kalicaksin vancouverde?korkmana gerek yok vancouver guzel bi sehirdir sanirim bu gunlerde yagmurlu ve boylede devam eder,hergun yagmurludur vancouver semsiye getir yanina :D
  • ben de Toronto, Halifax, Montreal tarzı yerler düşünüyorum hem eğlence olanağı fazla, hem de New York'a kısmen yakın. Malum genciz parti yapmak gerek :) Duyduğuma göre Vancouver çok sakin, daha çok yaşlı kesimin tercih ettiği bir yermiş. Orayı listeme bile almadım bu yüzden :) Aranızda deli dolu bir 20-30 yaş yaşayan var mı varsa hangi şehirdesiniz?
  • Ben Toronto ya gidebilirim. Fakat Florida new york los Angeles ta olabilir. Kuzenim new york da kafam karıştı ne yapsam.
  • eglence istiyorsaniz tercihiniz kesinlikle new york olmali.2 sene new yorktan sonra torontonun gece hayati olu gibi gelioo.ama new yorkun pahali bir sehir oldugunu da unutmayin...iyi eglenceler :)
  • Toronto donuyor,Montreal fransızca konuşuyor,Halifax Vancouver'la kıyaslanamaz bile.New York bence de en iyi eğlence konusunda.Vancouver çok aşırı sakin veya ölü bir yer değil aslında ama kişiye göre değişiyor tabi.
  • Arkadasalar anlasilan secimlerinizi sehrin eglencesine gore seciyoruz :):):) Bende vancouverdayim 1.5 senedir. Gece hayatiyla alakam yok aslinda pek ama yinede cok sikildim burda bazi gunler 6 da buyuk alisveris merkezleri kapaniyor :):):):) coffee shoplar desen simdiden sikildim:(:( ama yinede genciz, Turkuz eglenmek istiyoruz ;)
  • @neriman89 6'dan sonra sanırsam bazı özel shoplar hala hizmet veriyor.
  • 9 a kadar acik genelde North-West Van.dakiler ama evet hayat Izmir Alsancak yada Istanbul Beyoglu kadar renkli degil. Guzel restaurant tavsiyeleriniz varsa duymak isterim???
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!