Arkadaşlar oncelikle yeni bir uyeyim.
Bu sene 2 yıllık istanbul arel unv. elektronik teknolojisi bolumunu bitiriyorum hazıran ayında ve gitmiş oldugun yurtdişi eğitim fuarlarında centennial college yetkilileriyle tanıştım ve goruşmeye başladık. Okulla goruşmeler yaptılar transkipt yolladilar ve normalde hazırlık+3 yıl suren electronic engineer teknoloji bolumunu go-op programına yonlendirdiler tmm dersem eger eglul ayında hazırlık başlıcak fakat duşunuyorum.87 dogumluyum gitmeme degermi ve orada okul bittikten sonra yaşama ve çalışma olanaklarım ne durumda olur sizce biraz fikir verirseniz çok iyi olucaktır şimdiden çok teşekkur ederim
centennial college ontario nun en iyi college larindandir ki ki kanada da college lar arasinda kalite konusunda cok farklar da yoktur . internetten mezunlarinlarin is bulma oranina bakarsaniz centennial yuzde 89 gibi yuksek bir orana sahip
calisma olanaklarina bakarsan 2.donemden itibaren calisma iznin olucak part time
mezun olunca da 3 yillik calisma iznin 1 yil full time alaninda is bulup calisirsan gocmenlige basvurabilir askerlikten nerdeyse temelli yirtabilirsin
daha ne olsun