Uçak Bileti
  • Arkadaşlar hangi hava yollarıyla gidiyorsunuz en ucuzu hangisi sizce KLM ucuz Amsterdam aktarmalı. daha ucuzunu bulan arkadaşlar varmı.

Gidiş uçuşu ücretiEUR 743.73
    Dönüş uçuşu ücretiEUR 527.89
  • bende bakiyorum ekim gibi falan ama luftansa daha ucuz sanki.
    halifax ankara gidis donus 1250 dolar.
  • bu arada belki bilen vardir luftansa ile turkiyeden gelirken valiz 1 adet 23kg ama kanada dan turkiye giderken 2 adet 23+23=46 miydi tam olarak emin degilim.simdiden bilet ucuzken almayi dusunuyorum ama once valiz konusunda emin olmak istiyorum.
    bilgisi olanlardan rica ediyorum tesekkurler simdiden
  • ben klm ile geldim, gidis gelis aldim 850 euro tutmustu, abd aktarmali giderseniz transit vize istiyorlarmis, ben amsterdam aktarmali uctum, size amsterdam aktarmasi icin bir tiyo vereyim, bana aktarma suresini uzun tut peronu belki bulamazsin hava alani cok buyuk dediler, amsterdam vancouver ucagimi amsterdama indikten 4 saat sonrasina gore ayarladim, sonuc soyle, amsterdama indim, peronu bulmam 15 dk surdu (ilk defa yurt disina cikiyorum ve dil bilmiyorum), uc bucuk saat hava alaninda bir saga bir sola gidip vakit gecirmek zorunda kaldim, klm nin yemekleri IGRENC haberiniz olsun, amsterdam aktarmali gidecekseniz yaniniza biraz euro alin, ben istanbuldan amsterdama giderken duty free den 1 karton sigara almistim ve odemesini euro olarak istemislerdi, amsterdamda yemek yerkende odemesini euro yapiyorsunuz haliyle, totalde 50 euro atin cebe, harcadiginizi harcarsiniz, kalanini burada canada dolarina cebirirsiniz, klm ile gelmek istiyorsaniz http://www.KLM.com.tr adresinden fiyatlara bakabilirsiniz,

Ucak ile ilgili bilgileri ali oglu veliden edinip hava alanina vardiginizda, ama bana forumda boyle soylediler demek zorunda kalmayin, bileti nereden aliyorsaniz oradakilere sorun, buradakiler onlardan dahami iyi bilecek yani degilmi?
  • tesekkurler calve
    birde ogrenmek istedigim sudur
    bileti online olarak mi almak saglikli yoksa acentada almak mi?
  • hangisi ucuzsa oradan almak saglikli
  • selamlar. ben turkiyeye gidis donus biletimi aldim yalniz donus biletim ankara munih frankfurt ottawa acaba almanya nin ic hattini kullanacagim icin vize almam gerekirmi.. kanada oturum iznim var. 2 sene once istemislerdi yine boyle gelmistim ama bu sene hurriyet gazetesinde okudugum bir habere gore almanya artik turkiyeden transit vize almayacak diye.. acaba almam gerekirmi yinede vizemi. tesekkurler.
  • Sizi disari cikarmayacaklar zaten, Transitden gececeksin... Dert etme bin git :) almanlar isini bilir merak etme ;)
  • abicim 3 hafta once geldim almanya aktarmali, hic birsey soran yok, zaten transitten gideceksin burakfb nin dedigi gibi, icin rahat olsun
  • Arkadaşlar Ben vancouver gidecem ama toronto bileti ile Vancouver arasında 500 avro fark var. Acaba diyorum Torontoya gitsem ordan vancouver gecsem nasıl olur ne önerirsiniz. 500 varo az bir para değil hani.
  • calve selamlar.. tamam kanada oturum iznim var tek seferde gecsem almazlar ama simdi frakfurta gidicem ordan ic hattina gecip munihe gidicem. ic hatlarina gectigim icin sorun olurmu .. cunku ben kanadaya ilk geldigimde yine oyle gelmistim.. benden sengen vizesi istediler. gerci o zaman kalici oturma izni kartim henuz yoktu. yinede isterlermi diye merak ediyorum. cunku halen turk vatandasiyim..tesekkur ederim
  • ic hat ucusu yapacaksaniz transit vize isterler...
  • MERHABA ARKADAŞLAR HAZIR KONU VARMIŞ,YENİSİ AÇMADAN SORUMU SORAYIM,
    BUGÜN BİR ACENTAYA GİTTİM VE FİYATLAR HAKKINDA BİLGİ ALDIM,AMA SONUÇ VAHİM,ÇOK PAHALI...
    BRITISH AIRWAYS,LUFTHANSA,DELTA VE BİR KAÇ HAVA YOLU DAHA VARDI,BUNLARIN ARASINDAN EN UCUZU GİDİŞ-DÖNÜŞ 3300 TL İLE BRITISH AIRWAYS OLDU,11BİN LİRA OLAN BİLE VARDI HATIRLAMIYORUM ŞUAN HANGİ HAVAYOLUYDU :s

UÇUŞUM OLURSA EĞER 15 TEMMUZ DA OLACAK DÖNÜŞÜM İSE 15 EYLÜL GİBİ,BU TARİHLER İÇİN 3300 TL ÇOK DEĞİL Mİ???
    BAŞKA HANGİ FİRMALARI ÖNERİRSİNİZ?
    NE YAPMALIYIM BAŞKA NERELERDE ARAŞTIRMALIYIM???
    Bİ AKIL VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM...
  • valla temmuz ayinda bu fiata cok ucuz bulmussunuz.. ben 3 hafta once 15 haziran icin biletimi aldim 1750 can dolari odedim.. temmuz ve agustos ayi oyle ama. bence daha ucuzunu bulamazsiniz. bol sans dilerim
  • barisscan ben 27 temmuz gidiş 30 mart dönüş aldım 2500 tl verdim british en ucuzuydu.
    Sana tavsiyem kendi biletini kendin al benim acente arkadasım var senin buldugundan daha ucuza
    bulamam dedi. Ayrıca garanti bankasının garantiucushattı diye bir sitesi var ordan aldım hem 6 taksit yaptı
    hemde 4 ay sonraya öteledi. yane 4 ay sonra ödemeye başlıyacam 6 taksitle. normalde acenteler taksit için
    yüzde on komisyon istiyorlar buda çok yüksek bir mebla bence. ayrıca garanti bankası 50 tl de bonus verdi :)
    bundan daha kelepir bilet bulamazdım. sana tavsiyem bu siteden ve bonuscardla alman. ayrıca temmuz ayında en ucuz bilet
    27 sinden ben ondan 27 sine aldım :):) Kolay Gelsin.
  • Aspet dedigin siteyi acamadim,dedigin gibi yapayim bende en iyisi,peki londra aktarmali oldugu icin transit vize lazimmis onu nasil aliyoruz
  • Kanadada ki lerle görüştüm canada ve amerika yolcularından transit vize almıyorlar. veb siteside : http://www.garantiucushatti.com.tr
    en ucuz 27 temmuz veriyordu sende bir bak bakalım.
  • aspet teşekkürler gerçekten dediğin gibi diğer seçeneklere baktığımızda daha uygun görünüyor
    Calgary için en uygun bilet 850€ buldum biraz pahalı geldi sanki yine araştırırken 550€ bulmuştum ama kaybettim linkini acaba calgary için uygun olabilecek bildiğiniz seçenkler var mıdır teşekkürler.
  • arkadaşlar biletlerinizi su adresten cok ucuza bulabilrsiniz. ozellikle montreale acayip indirim varbende bugun yolladım belgeleri umrm cıkar ya vize. :/

www.britishairways.com
  • baktım daha pahalı geldi :))
    2011 itibariyle biletleri en uygun şekliyle alabileceğim seçenkeri bilen arkadaşlar veya kendisinin düşük aldığını düşününen arkadaşlar bilgilendirirlerse memnun oluruz.
  • Air Transat ile direk Montreal e çok uygun fiyatlara uçuşlar var, haziranda 299 euro temmuz da 359 euro ve benzeri....
    gittigidiyordan bakabilirsiniz pazarları montreal den pazartesileri istanbuldan....
  • Merhaba Arkadaslar,
    En uygun bilet bukabilceginiz site www.Expedia.com , ocak ayinda haziran- temmuz toronto gidis donus 734 dolara almistim. 950-1100 dolara suan icin bulabilirsiniz diye dusunuyorum.
  • http://www.flightnetwork.com/flights/fares
    http://www.cheapflights.ca/flights-to-Istanbul/Toronto/ ( bu sitede fiyat alabileceginiz firma var)
  • Ya saçma bi durum var tek yone alcagım bilet fiyatları gidiş dönüş ten daha pahalı :) yok mu tek gidiş ucuz biletler ve ben kelowna ya gidicem oraya cok pahalı montreal den aktarma yapmak istiyorum. iç hatlar da cok pahalı kanada da yaşayanlar en ucuz hangi firmadan almalıyım :/ ve ya sizce kelownaya en ucuz nasıl gidebilrim.. montreal lmak zorun da degil. 5 günüm var :) :)
  • bbedir01
    nihayet kelownadan bahseden birini gördüm. baya bi araştırmıştım kelownayı zamanında gitmeyi de düşünüyordum ama kararsız kaldım sonradan. kelownaya ne maksatla gidiyorsun, biraz bilgi verebilir misin sakıncası yoksa?
  • acıkcası dil egitimine gidiorum kelowna gidebilcegim en ucuz termiş vancover e de yakın oldugu için sectim 1 ay orda kalıp sonra calgary e gecicem 1 aylık. tabi vizem onaylanırsa gecen hafta cuma yolladım sanırım yarına belli olur. ole bi stres cektim ki anlatamam :/
  • Herkese merhaba,
    Bugun 9 temmuz vancouver için biletimi almış buluyorum. lufthansa dan sadece gidiş 807 euro ya aldım. gidiş-dönüş mü alsam, aktarma da kaç saat beklicem , ona da bakayım buna da bakayım derken yorgun düştüm bu bileti aldım. bilgilerinize .......
  • arkadaşlar herkes vancouver toronto arasında.Calgary için eylül ayı için en uygun nereden bulabilirim mesela expedia gibi sitelerden online mı bileti alacağız nasıl olucak arkadaşlar
    bir de arkadaşın dediğin gibi çok saçma değil mi tek yönün daha pahalı olması çift yön daha ucuz dediği gibi tek yön nasıl uygun bulabiliriz arkadaşlar
  • tek yöncüler kalıcı galiba :):)
    @red bence yanlış yaptın 200 avro daha veren dönüş biletide alacaktın şimdi dönerken bi o kadar para verecen bilete ..
  • @aspet sanırım haklısın :(
    dönmeyi düşünüyorum ama dönüş tarihim pek net değil
    işin aslı sanırım 2 aydır kanadaya gelicem diye o kadar çok şeyle uğraştım o kadar şey okudum ki kafam iyice bulandı , basiretim bağlanmış olabilir :D
  • @aspet
    yok yani mantiken kalıcılıktan degil :) kanadalı yok mu iç hatlar için akıl vercek ben bi iki tane buldum ama nıcx :):)
  • Red haklısın bende söyle bir göz attım sonra işlemlere başladım akıl danıştıgım vardı ama bizzat canadalı insanlarla konustum bu forumda her kafadan bir ses cıkıyor sonra karar verdim kimsenin yönlendirmesiyle degil herseyi kendim düşün tasarladım yaptım. Bu arada dönüş biletini alınca illa o tarihte gelecen diye bir şey yok degiştirebiliyormussun dönüşü. ben 27 temmuz gidiş 30 mart 2012 dönüş aldım 1096 avro :)

bbedir01 : Mantiken kalıcılıktan degilde bi gidim bir havasını koklim sonra bakarızdan bu tek yönlü uçak biletleri :):):)
  • @red hangi kursa ne kadar ücretle yazıldın ? Tahminen ne kadar kalcaksın nerde kalcaksın.
  • yaaane :) :) vala öğrnciyim burda önceliğim elbette okulum diplomasız bişey olmuyor :) :)
  • @aspet
    ilac'a gidiyorum, 6 ay için 4.600 usd ödedim, 11 temmuz da başlıcam inşallah. ilk ay homestay ama daha sonrası için daha uygun kalacak bi yer bulmayı umut edıyorum :D
    aslında güzel sertifika programları da var farklı unıversıte ve kolejlerde, akreditasyon alabilirsem kurs sonrasında 1 yıla tamamlamayı düşünüyorum.
    senin plan nasıl?
  • bende ilactayim 11 temmuz da basliyor faakat ucak biletleri gercekten pahali
  • britisairways ' ta ucak biletleri (yalnız gidiş donuş) 640euro uygun dur bence :) saırım bugun vize cvbım gelcek cokk kasılıyorum ya :(
  • @red
    Bende PLI gidiyorum İLAC'da Türk potansiyeli fazla olur diye düşündüm :) Çünkü adamların sitesi Türkçe bile hizmet veriyor. 7 ay kalmayı planlıyorum ama eger kendi işimi denizcilik sekteröyle ilgili bir şeyler yapabilirsem uzun vadede kalabilirim diye düşünüyorum bunun yanı sıra ilk ay aile yanı sonraki ay Canadalı bir mühendisin yanında kalıcam(Ücretsiz) Daha sonra benim türkiyede ağırladıgım 2 canadalı kız var vancouverda İlkokul öğretmeni onla görüşmemdede kuzenine çok iyi davrandıgım için geldigimde bana yardımcı olacagını belirtti konaklama konusunda sana tavsiyem couchsurfing'ten insanlarla iletişeme gir ben türkiyede pek çok kişiyi misafir ettigim için referanslarım saglam bu yüzden Canadalı kime yazsam bana cok yardımcı oluyorlar. Zaten Mühendiside bu siteden buldum :)
    Kolay Gelsin sana,
    Ayrıca çalışmayı dşünüyormusun orda ???
  • @bbedir01...640 euro çok iyiymiş, ne zaman için, nerden nereye buldun? Ben de baktım ama 900 euro fiyat verdi.

Ben de bir süredir bilet bakıyorum, fiyatların düşmesini bekledikçe yükseliyor gibi :( Ağustos'ta gidicem, sizce düşer mi yoksa şimdi en ucuz bulduğumu alayım mı hemen?
    Bir de Aerosvit Airlines hakkında ne düşünüyorsunuz, deneyiminiz var mı bu havayoluyla?
  • @dontknow
    istanbul-toronto tek aktarma londra. gidiş dönüş 640 euro 12 haziran donus farketmior. ben ole baktım.
  • Arkadaşlar 20 temmuzda gitmeyi düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bazı durumlar var...TRANSİT VİZE...
    almanya veya londra aktarmalı gidicem arkadaşlar 2 side transit vize istiyor mu? hangi durumlarda istiyor veya istemiyor bi bilgilendirirseniz çok sevinirim...vizem sx1 29 kasıma kadar süresi var...
  • merhaba barışcan
    her iki ülkede de transit vize gerekmiyor diye biliyorum.

@sirinem;
    uçak biletini almışmıydın?
  • Bariscan Ben Londra aktarmalı 27 temmuzda gidiyorum 1 saat bekliyecegim ingiltere canada ve amerika ya gideceklerden transit vize istemiyor. Avrupada ise hiç yok.
  • Tesekkurler arkadaslar,her iki durumdada transit vizeyle ugrasmayacagima sevindim :)
  • arkadaşlar, aktarması 1 saat olan uçuşlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Riskli bir tercih mi olur?
  • Yapmayın arkadaşlar niye Riskli olsun siz köyden şehire gelen insanlarmısınız. alt tarafı bir uçaktan inip başkasına biniceksiniz ki bunun için yeterli bir zamandır.
  • amigoamigo
    Forumdan uzaklaştırıldı
    dontknow arkadas
    1 saat cok kısa bir sure,
    aspet arkadas sadece ucaktan inip digerini bulma suresine gore dusunmus onun icin "bir uçaktan inip başkasına biniceksiniz" demis ama Valizlerini hesaba katmamıs,eger 2 tane valizin varsa, bir ucaktan obur ucaga valizlerin transfer zamanını hesaplamak cok zor,cunku indigin havaalanının ucus yogunluguna gore ve havaalanındaki yer hizmetlerinin calısmasına baglıdır,bence risk alma en az 2 saat aktarma zamanı olsun.yoksa sen erken varıp valizlerini aynı ucakta goremezisen bir sonraki ucusları beklemek zorunda kalabilirsin valizlerini almak icin,merak etme valizin kayıp olmaz ama niye bos yere bekleyesin,
  • VVVVVV
    Forumdan uzaklaştırıldı
    aktarması 50 dk. olanından istifade etmiştim bir keresinde. istanbul-londra , londra-toronto. hiç bir sorun yaşamadım.
    önerim , indikten sonra hiç vakit kaybetmeden bineceğin uçağı bulmandır. kısaca, hızlı hareket etmelisin.
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
    @aspet... köyden şehire gelen biri değilim, garanticiyim sadece :)
    @amigo... doğru diyosun 1 saat olanı elemeye karar verdim, valiz aktarım süresi güzel bir nokta, düşünmemiştim. bir de istanbul'dan kalkan uçak yarım saat rötar yapsa, ya da ineceği yere oyalanıp inse, zaten öbür uçağa londra/paris gibi öbür terminale gitmek için otobüse bindiğin havaalanlarında yetişmek imkansız gibi geldi.
  • Ben de 24 eylülde Vancouvera gideceğim 6 aylık dil eğitimi için. Uçak bileti almam için vizemin çıkmasını bekliyorum. Biraz inceledim Lufthansa en uygunu gibi görünüyor.
  • Valizler biz degil yer personeli aktaracak yani onlar aktarma işlemini yapmadan uçağa kalk demiyeceklerine göre. sonuçta izlenmesi gereken bir iş sırası var degil mi ...
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!