Kanadada 6 ay dil eğitimi alıp toefl ı aldıkdan sonra 6 ayda staj yaparak hem ingilizcemi geliştirip hemde dil kursu için yaptığım harcamanın bi kısmını çalışarak geri kazanmak istiyorum.Dil kursuna giderkende haftada 20 saat çalışma hakkımı kullanarak kendi cep harclığımı cıkartmayı umuyorum maddi kaynaklar sebebiyle.Daha sonrasındada sertifika programlarından birine katılıp kendimi kendi branşımda veya istediğim bi alanda geliştirerek Türkiyeye dönme planım var.
Amerikada 12 ay stajer olarak çalışıp kenarımda biriktirdiğim parayla hem dil eğitimimi hemde sertifika programımı karşılayıp idare eder bi kalitete eğitim aldıkdan sonra Türkiyeye dönme planım var.Amerikada eğitim kalitesi Kanadadan kötü olması fakat maliyetlerin düşük olması cezbedici bir sebep ayrıca çalışma kısmında veya kacak calışma fırsatlarından dolayı Amerikada bi avantajım daha olacak.Kanadada ise kaliteli bir eğitim ve vatandaşlığa başvuru gibi kazancım olacak.
tavsiyelerinizi bekliyorum
Not: 2006-2010 Kocaeli Üni Çevre Müh.
2008 ve 2010 yazı Amerikada çalışma tecrübesi work and travel
aynen bu konuda hakkında ozzgun bilgin var mı yani 6 aylık bir dil eğitimi için haftada 20 saat çalışma hakkımız mı var?
berq7 opus sistemi nedir tam olarak ?
tr34 kardeşim. Bildiğim kadarıyla sınırlı dil okullarında olan bi olay bu. şöle oluyoR opus sistemine kayıt oluyorsun ingilizce seviyen intermediate yada upper-intermediate tam hatrlamıom ama birincisi olsa gerek neyse o seviyeye geldigin zman sana belli bir haftalık calısma izni saglıyorlar. sana işleri genelde kendi buluyorlar starbucks pizza falan o tarz işler yani. kurs fiyatı nasıl oluo diosan yaklasık 1000dolar fazla oduosun sanırım
Bu opus programına kaydolmadan önce 5 dakikalık bir telefon mülakatı ya da görüşmesi oluyormuş. Burada ne gibi sorular soruluyor bilgisi olan var mı? Konuşmanın içeriği tam olarak nedir?