[Toronto] Oda kiralayan yada ev arkadaşı arayan var mı?
  • merhaba.ben 2 hafta önce dil okuluna geldim torontoya. homestay de kalıyorum.ama memnun değilim evimden.tek başıma eve de öıkamıyorum.bana yardım edebilecek olan var mı? Ev arkadaşı arayan kız arkadşlara sesleniyorum.
    ben 22 yaşındayım,çok gürültüde yapmam..lütfen yardım edin, bu evinde kaldığım kadın beni öldürecek!!
  • okuluna soylesen degistirneleri icin...
  • ya söyledim.yaz sezonu çok doluymuş evler, değiştirmeye çalışacakmış filann...oyalıyoo.ve 900$ veriyorum aylık.yaz sezonu olduğu için.diğer mevsimler 800$.saçma sapan bi oda içinn bu kadar para çok değil mi?..
  • bence çok kelimesi az bile kalır yanında =)
    mesela şöyle günlüğü 10-20$ tek odalı kalıcak bir yer bulunursa orada da kalınabilir :)
    cidden topluca bir protesto şart kanadada homestay için =)
  • Bende temmuzda Torontoda olacağım dil okulu için gerçi daha erkende gelebilirim bilemiyorum konaklamam homestay benimde ama sadece ilk ay için düşünüyorum daha sonra eve çıkmak benimde düşüncem ama sanırım aynı sıkıntıyı bende çekeceğim ev arkadaşı bulma konusunda :(
  • agustos 21 den itibaren sadece 1 ayligina bir odam musait.ev arkadasim 1 ayligina turkiye de olcak.ilgilenen arkadaslar varsa msg bekliyorum
  • bende vancouver yei geldim banada homestay pahallı gedi burda 2 3 gün için bir arkadas budum onun yanında kaldım sonra çok araştırdım şuan en merkezi yerdebir kanadalıyla beraber yaşıyorum aylık400 cad veriyorum homestayler gereksiz pahallı ve hiç kmse memnun degil ben gelenlere tavsiye ediyorum hep sakın homestayle gelmeyin diye couchsurfng.org üzerinden sizi misafir edecek birileri her zaman mutlaka oluyor...
  • kiralik odam var bayan ariyorum messengere telefon numaranizi yazarsaniz ararim ev toronto finc metro ostasyonuna yakin
  • bende torontoya geldm ev arkadasi ariyorum ev tutacak ilgilenenler msj atsinlar
  • Bende homestay olarak geliorum 1 haftaya kadar 1 ay homestay kalicam sonra ayri eve cikmayi dusunuorum. Ev kiralari hakkinda bilgisi olan var mi?
  • bende kiralik oda yada ev tutacak bayan arkadas ariyorum ilgilenenler mesaj atsin ltf
  • bende kasim ayindan sonra eve cikmak istiyorum ilgilenler arkadaslar varsa yazabilrler
  • arkadaslar kendime ev ararken rastliyorum, kijiji'de ev arkadasi arayanlar cok bir goz atin ihtiyaciniz varsa...
  • @mukhu bende eve cikmak istiyorum ve ev arkadasi ariyorum son durumun nedir?
  • dostum ben ev buldum ya downtownda bin dolara biraz fazla ama homestay konaklamadan daha iyidir.evde 2 oda var oda arkadasi rus 2 hafta sonra tasiniyorum bende o eve.
  • turklerle eve cikmayin canlarim. abi nasihati.
  • walla benim oda arkadasi rus abi,turk olsa turklede cikardim benim icin sorun degil
  • mukhu birader sen nerdesn ben anlamadım vancouverla ilgilide çok şey yazıon torontoylada
  • vancouverdeydim torontoya tasindim dostum 2 ay once.Vancouverde 8 ay yasamisligim var yani,simdi torontodayim.
  • mukhucugum sana demedim zaten. dil ogrenecegim diye heves edip gelmis olanlara sozum.
  • mukhu üniversite için falan mı??
  • yok,dil egitimi sen?
  • aynen dil benmde hangi okul
  • ben de torontoda bayan ev arkadasi ariyorum.tek yasiyorum .esya sikintisi yok.valizini alip gelebilir.subwaye 2 durak.otobus sikintisi yok.ev cok temiz.ayrica yaklasik 3 senedir kanadadayim yeni gelene her konuda yardimci olabilirim.okul ulasim part time is gocmenlik vs..ayni yollardan gectigim icin elimden geldigince yardimci olurum.
  • Öncelikle herkeze slm, bu yaz kanadaya gelecegim dil okul araştırıyorum bir ingilizce temelim var, hangı dıl okulunu secmem gerektıgı konusuda karar veremıyorum aklımda lsc,EF ve eurocenter var tercih konusunda bana yardımcı olabılırmısınız acaba ozellıkle daha ınce gıdenler.
    Ayrıca collegelerın ve unı.dil programlarıda varmıs ama onlar hakkında bilgim yok bana önerebileceginiz bu yönde okullar varmı acaba.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!