Merhaba arkadaşlar ben ingilizcemi geliştirmek için yurt dışına gitmeye karar verdim ama hangi ülke benim için daha iyidir hangi ülkede zorluk çekmem konusunda fazla bilgim yok bana yardımcı olur musunuz lütfen
gitmek istedigim ülkeler : ingiltere kanada amerika yeni zellanda
Ayırdığın bütçe nedir. Ne için ingilizce öğreneceksin ve nerde kullanacaksın bunları bi düşün bence. Bildiğim kadarıyla ingiltere çok pahalı, yaşamda pahalı. Amerikada keza pahalı kanada uygun bence dil okulu için yeni zellandayı bilmiyorum. Bende araştırmıştım biraz.
Ama yurtdışına çıkmadan önce en azından intermadiete seviyede olmanda fayda var.
bende dil okulu için bi araştırma yapıyorum ingiltere amerika kanada malta seçeneklerimdi ama biraz araştırdım sanırım en iyi seçenek kanada ama daha kanadada hangi okula gitmem gerektiğine karar veremedim.
selam lar her zaman icin kanada iyi bir secim olabilri gerek turk nufusunun azligi ve insan kalitesiyle
mesela soyle ornek veriyim! burda hockey macindan kayanaklanan olaylar cikti, ve ertesi gunu herkesi gonullu olarak sokaklari temizledi kirilan yerleri tamir etti!
o yuzden KAnada nin metropolleri sizlere guzel olanaklar ve iyi bir yasam veriri ama ayni zamanda istanbul ankara ile karsilastirdinizda daha sakindir.tariksokmenhotmailcom
arkadaşlar ingilizce alt yapım var çok iyi olmasada çok kötü de değil kendimi ifade edebilirm peki kanada da hangi şehir ve hangi dil okulu daha ücretlerini filan nerden bakabiliriz
merhaba,
ben de kanadaya gelmeden önce hangi okul hangi şehir diye uzun uzun araştırmıştım ama buraya geldikten sonra, özellikle farklı okuldan insanlarla tanışdıkça aslında tüm dil kurslarının birbirlerine benzer egitimler verdiklerini gördüm. bence burada dil okullarını birbirinden ayıran en önemli özellik kimlerin sana dil öğrettiği ve sınıfların ortalama kaç kişi olduğu. burada o kadar çok dil okulu var ki, bazılarında hiç öğretmenlikle alakası olmayan insanlar çalışıyor. bence okullar arasında bir sıralama yaparken buna dikkat edebilirsin. kanadadaki dil okulları hakkında internette pek çok bilgi var fiyatları da internette bulabilirsin. ancak bazı dil okullarının türk ögrencilere sağladığı indirimler falan olabiliyor belki bunları göremeyebilirsin. sana tavsiyem danışmanlık firmaları ile görüşebilirsin, ücretsiz olarak bilgi veriyolar. ben buraya geldikten sonra farkettim ki eğer biraz ingilizce konuşabiliyor ve biraz gramer alt yapın varsa dil öğrenmek konusunda okul yüzde yüz bir öneme sahip değil, çünkü ben ingilizceyi okulda değil daha çok sokakta öğreniyorum diyebilirim. bunların sadece benim şahsi fikrim olduğunu da ayrıca belirtmek isterim.....
tekrar merhaba,
ben vancouverdayım. ama sana şehirlerarası bir karşılaştırma yapamam çünkü sadece vancouverı biliyorum ve memnunum. bir de herkesin şehirden bekletisi farklıdır.ben buraya öğrenci olarak geleceğimden iklimi ılıman, güvenli, sosyal hayatı olması, doğal güzellikleri çok diye duyduğumdan vancouverı seçmiştim. buraya gelip de bir istanbul bir izmir beklemek hata olur , gittiğin şehre uyum sağlayacaksın bence. ayrıca pek çok dil okulunun kanadada birden fazla şehirde kampüsü olabiliyor ve öğrencilerine şehir/kampüs değiştirme fırsatı verebiliyorlar. ben şuan sadece dil okuluna gidiyorum, çalışma iznim yok, ancak son bir haftadır dilimi gelişmek adına gönüllü çalışılan işlere bakıyorum.
ILAC ın kanadada çoğu okulla anlaşmalı olması çok cazip . ileride kanadaya gitmek isterseniz aldıgınız bu dil kursu size + prestij kazandıracaktır . Teşekkürler