Kanada'da dil eğitimi
  • ben 2012 yazında dil eğitimi için kanadaya gitmek istiyorum fakat hangi kursu tercih etmeliyim ya da kayıt için en uygun zaman ne zaman duyduğuma göre kampanya dönemleri oluyormuş çünkü şehir olarak nereyi tercih edersem daha rahat ederim daha önce gitmiş ya da bu konuda araştırma yapmış arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • ErincErinc
    Yönetici
    Merhaba,
    Hangi okullarin, hangi kampanyalari oldugunu Kanadam.com danismanlari ile iletisime gecerek ogrenebilirsiniz.
  • TSokmenTSokmen
    Forumdan uzaklaştırıldı
    lamb bence vancouver i sec iklim daha uygun ve daha avrupai:)
    eger eve cikmak istersen bu arkadasima ulas vancouvervancouverv@gmail.com
  • teşekkürler arkadaşlar tsokmen eve çıkmayı düşünmüyoum evim hazır aslında ottawa da ev var ama orası hakknda genel bilginiz var mı memnun kalır mıyım
  • TSokmenTSokmen
    Forumdan uzaklaştırıldı
    lamb ottava guzel bir yerdir ama biraz soguktur zannimca turk orani orda daha yuksektir.
    vancouver a yokunduserse beklerim tariksokmenhotmailcom
  • merhaba arkadaşlar bende 2012 de torontoya gitmeyi düşünüyorum vancouver yerıne dil egitimi için sizce nasıl olur şehirde yaşam çokmu pahalı?
  • ErincErinc
    Yönetici
    Toronto, Vancouver'a göre daha ucuz.
  • ilac hakkında bi bilginiz var mı peki hala araştırmadayım kaydımı 2 hafta içinde yaptırmak istiyorum ama kesn bi sonuca hala varamadım
  • Ben iLAC dil okulunda okudum 1 sene kadar gayet guzel bir okul sanirim turkiyede en populer olan yani turk danisman firmalarin en cok ogrenci gonderdigi okul ilac
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!