[Vancouver] Coquitlam'da homestay
  • Merhaba ,
    Ben Eylul de Pinetree High School'a basliyorum Cocuitlam da. Ancak kendime orada bir homestay bulamadim. Bana yardim edebilecek olan var mi acaba?
  • TSokmenTSokmen
    Forumdan uzaklaştırıldı
    Ben edebilirim arkadasim homestay yapiyor.
  • Çok teşekkür ederim son anda buldum. mesajınızı görmedim. Çok iyi bir aile yerleşmiş bulunuyorum.
  • Merhaba lar. Coquitlam da Turkleri gormek cok guzel. Bende Coquitlam Robson street civarinda yasiyorum. Gercekten cok guzel bir sehir. Seviceginizi dusunuyorum tek sorun downtown a biraz uzak ama cok guvenli bir sehir. :D Ben sahsen bayiliyorum Coquitlam a. :D
  • Downtown'a ne kadar uzak o kadar iyi :P Ben cok memnunun Coquitlam'dan :)
  • bencede Coquitlam Bc nin en guzel sehirlerinden birisi herhalde. Ben sahsen cok seviyorum Coquitlam i
  • bence coquitlam seçilecek en uzak yer downtown a ve eğer okulunuz ve işiniz downtown da ise genelde 1 saatlik yolculuğu göze almanız gerek vancouver a ilk geldiğimde 2 hafta kaldım o bölgede. şuan camplain villa tarafındayım ve rahatım.
  • arkadaslar bc de down town a yakin ,guvenli ve uygun fiyatta olan (1+1 daire icin ) yerler neresidir ?
  • mm craiglist ten bakabilirsin ak34. Kendi butcene uygun fiyat araligi koyup arama yapabilirsin bu siteden.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!