Gocmenlik icin ingilizce mulakat
  • İyi gunler ben bir sirket araciligi ile basvurdum turizimciyim ve ingilizcem bence yeterli degil ancak sirketteki arkafaslar gocmenlik mulakatinda bunun cok onemli olmadigini vurguluyor ve benim arastirdigim her sitede cok iyi ingilizce istendigi yaziyor bu benim kafami cok kurcaliyor yardimci olursaniz cok sevinirim
  • Evet sanırım doğru, bizim mülakatımız Türkçe olmuştu, IELTS sınavında aldığınız not dikkate alınıyor.
  • Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz için, siz kac yıldır Kanada'dasınız?
  • iki seneye yaklastik neredeyse. Victoria da yasiyoruz, bende bir avukatlik sirketi araciligiyla basvurmustum fakat ben daha sonra azlettim ve sureci kendim takip ettim.
  • hmmm bizde kız arkadasım ile basvurduk izmirden bir sirket ile surec 6 9 ay suruyormus o biraz surundurucu :d nasıl memnunmusunuz orada olmaktan
  • @gokuuu nasıl iletişime geçebiliriz?
  • kemal80kemal80
    Forumdan uzaklaştırıldı
    6-9 ay imkansız 1.5 - 2 yıldan aşagı sonuçlanmaz dosyalar. ankara konsolosluğu 2010 ve 2011 de rekor kırdı başvuru sayısında.
  • Hangi katagoriden basvurduguna bagli 20 gundede sonuclanabilir!!! Ama sanirim sirket evraklari 6-9 ayda hazirlamaktan bahsediyorda olabilir, bu sure sonunda basvurunuz gonderilmis olacakir size gelecek cevaba gore sure uzayacaktir.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!