Kanadam.com Forum yenileniyor
  • ErincErinc
    Yönetici
    Forum'da hem tasarım hem de özellik bakımından yenilikler yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu değişiklikleri detaylı olarak post edeceğim. Feedback verebilirsiniz. Forum'da kayıt, üye girişi veya herhangi bir problem yaşıyor ve burada paylaşamıyorsanız bana email atabilirsiniz: erinc@kanadam.com
  • ErincErinc
    Yönetici
    Forumdaki yenilikler:
    • Tasarım baştan sona yenilendi, forum artık daha temiz ve hızlı.
    • Foruma cep telefonundan giriş yaptığınızda, mobil optimizasyonlu arayüze ulaşabilirsiniz.
    • Profil sayfanıza gidip resminizi ekleyebilirsiniz.
    • Her kullanıcın artık bir profil sayfası var. Bu sayfadan, o kullanıcının açtığı başlık ve yorumlarını takip edebilirsiniz.
    • Tartışma konularını, başlığın sağındaki yıldıza tıklayarak takip edebilirsiniz. Takip ettiğiniz konulara ana sayfadan ulaşabilirsiniz, ve bu konulara eklenen yorumlardan haberdar edilirsiniz.
    • Profilinizde Seçeneklerim bağlantısından, size gelecek e-posta ve site içi bildirimleri yönetebilirsiniz.
    • Yeni forum konuları artık etiketlenebiliyor. Böylece bilgiler daha kolay ulaşılabilecek. Örnek: toronto etiketi
    • Uzun yorumlarınızı taslak olarak kaydedip, daha sonradan bu taslaklarınıza ulaşabilirsiniz.
    • Forum'da İlanlar bölümü açıldı.
  • Yeni versiyonda yoneticilerin kim oldugu gorunmuyor.
  • ErincErinc
    Yönetici
    Güzel bir nokta :) Halletmeye calisacagim.
  • ErtiErti
    Moderatör
    Erinc eline saglik.
  • ErincErinc
    Yönetici
    Teşekkürler Erti.
    @aliento yönetici ve moderatörlerin kim olduğunu artık mesajın sağında görebilirsiniz.
  • Cok iyi.
    Benim icin yeni duzenin yukarida belirtilmemis en olumlu yanlarindan bir tanesi forumun tarayiciyi kapattiktan sonra halen kim oldugunuzu hatirlamasi. Boylece yorum yaparken gunde 3 kere sifre girmek gerekmeyecek. :)
  • takip etme olayina bayildim, ellerine saglik Erinc.
  • ErtiErti
    Moderatör
    @Erinc:
    Mobil arayuzu, benim Crackberry'i pek sevmiyor anlasilan. Beyaz arkaplan uzerinde basliklarin linklerini ve sayfa numaralandirmasini goruyorum sadece. (Donanim guncelleme hakkim gelsin 1,5 sene sonra, soz Android OS'li cihaz alacagim.)
  • ErincErinc
    Yönetici
    ali-can teşekkürler.

@Erti:
    Ekran goruntusu paylasma sansin var mi? Hic mi kullanilmiyor? Eger o kadar problemliyse bir sureligine mobil temayi devre disi birakabilirim.
  • ErtiErti
    Moderatör
    @Erinc:
    Su an icin yok ama gerek de kalmadi. Su an arayuz sorunsuz calisiyor ve gayet kullanisli. Eline saglik. Tesekkurler.
  • ii aksamlar. site cok duzenli ve guzel olmus. daha kolay bulunuyor hersey.. ana sayfayida duzenlemeyi dusunuyormusunuz ? konularin icerikleri genelde 2008 gosteriyor. degisen icerikler olabilir?
  • ErincErinc
    Yönetici
    Dilara merhaba, Kanadam.com ana sayfasi da yakinda yenilecek. Tesekkurler destegin icin.
  • Oncelikle evet arkadslara katılıyorum site gercekten guzelolmuş baslık takiibi falan , ama aramada seyi kaldırmısınız sanırsam baslıklarda konu icinde ve kişi arama seceneklerini bence onlar biraz yardımcı oluodu arama yaparken yada ben mi bulamadım bilmiyorum. Bide siz daha iyi bilirsiniz tabikide ozel msj olayı koysanız guzel olmaz mı ?
  • site bayagi guzel ve hizli oldu tesekkurler
  • TankutTankut
    Moderatör
    Smart phone'dan comment post edebilme olayi da super oldu. Mesaja foto da ekleyebilsek cherry on the top olur ama blog'da daha uygun olur saniyorum :) herkese Harrison Hot Springs'den sevgiler. Burasi kendi own backyard'imizda little Austria gibi. Guzelligi sasirtti beni :)
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!