7 Eylül Kanadam.com Göçmenlik ve Eğitim Info Session & Meetup (Vancouver)
  • ErincErinc
    Yönetici
    Kanada’da göçmenlik ve eğitim hakkında sizleri bilgilendirmek amacıyla 7 Eylül Çarşamba günü Vancouver sehir merkezinde yer alan King George International College Business Kampusunde toplanıyoruz.

Toplantıda Immigration Consultants of Canada Regulatory Council (ICCRC) üyesi, lisanslı göçmenlik danışmanımız Banu Veznikli Kanada’ya göçmenlik hakkında sunum yapacak olup, Kanada’da eğitim konusunda sorularınızı Erinc Mullaoglu ve Tankut Kaya yanıtlayacaktır.

Buluşmaya katılmak isteyen kişilerin bir an önce Facebook etkinliğine katılacaklarını belirtmelerini rica ediyoruz. Yer kısıtlı olacağından etkinliği bir süre sonra kapalı hale getirebiliriliz. Toplanti odası sadece bu etkinlik icin rezerve edildiginden dolayı toplantının aşağıda belirtilen saatler içerisinde baslayıp bitirilmesi gerekmektedir. Dolayısıyla geç kalmamanızı rica ediyoruz.

Görüşmek üzere.

Saat ve tarih:
    3:30-5:30pm, 7 Eylül 2011

Yer:
    KGIC Business Campus
    728 Granville St, Vancouver, BC V6Z 1E4

Facebook etkinliği:
    https://www.facebook.com/event.php?eid=160602810685511
  • Harika olacak, 3:30 da gorusmek uzre.. :)
  • Alican Birlikte gidelim :)
  • Inanilmaz eglenceli ve verimli gecti, herkese tesekkurler :)
  • ErincErinc
    Yönetici
    Katilan arkadaslara tesekkur ederiz. Keyifli ve faydali bir bulusmaydi. Banu hanimin gocmenlik ile ilgili sunumunu en kisa zamanda video olarak yayinlayacagiz, aramizda bulunamayanlar da boylece faydalanabilecekler.
  • bende çok memnun oldum.böylesi faydalı bir siteye üye olduğumdan ötürü,ama kısa zamanda yurt dışındaki bir şirkette çalışma imkanı bulurum ve daha da sık bir dostluğu olan misyonum olacağına eminim.ilgilenenlere sonsuz saygı ve sevgiler.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!