Kanada için geçici vize
  • Arkadaşlar ben bir hafta önce evlendim . eşim kanada vatandaşı . bana kanadaya gidebilmem için sponsor olacak . buradaki formları falan hallediyoruz şu anda fakat söylenene göre 2 ile 6 ay arası sürüyormuş bu işlem .. Bu işlem süresince benim kanadaya gidebilme ihtimalim varmı geçici vize diye bi rşey veriyorlar diye duydum böyle birşey varsa nereye ve nasıl başvurucam bilgisi olan varsa yardım edebilir mi ?
  • TankutTankut
    Moderatör
    Emre Bey eger su TC'deyseniz gocmenlik basvurusu yaptiktan sonra Kanada'ya turist vizesine basvurursaniz buyuk olasilik gocmenlik sureciniz sonuclanana kadar Kanada'ya girisinize izin vermeyeceklerdir. Kanada disinda evlendiginiz icin beklemek zorundasiniz. Alternatifiniz gocmenlik basvurusu yapmadan ziyaretci vizesine basvurmak. Ama onun icin de yine sizi TC'ye baglayan nedenleri dikkatlice inceleyecektir Konsolosluk. Esinizin Kanada'li olmasi size otomatikman Kanada'ya giris imkani tanimiyor.

Kanadam.com olarak hem vize hem de gocmenlik basvurunuzda size danismanlik verebiliriz. Gocmenlik basvurunuzu anladigim kadariyla kendiniz yapmayi dusunuyorsunuz. Arzu ederseniz CCIC sertifikali gocmenlik danismanimiz sadece evrak kontrolunuzu yapar. Bunun icin farkli danismanlik ucretimiz var. Ayrintili bilgi icin bize bilgi@kanadam.com'dan ulasabilirsiniz.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!