Toronto Pearson havalimani
  • arkadaslar haftaya torontoda olacagim vancouverden torontoya gidiyorum toronto pearson havalimanina ama beni kimse karsilamicak orada downtown a nasil gidebilirim oradan?otobus veya tren gidiyormu?lutfen yardimci olun
  • ben de 1 ay sonra ordayım inşallah. bi arkadaş havaalanından otobüsler trene kadar götürüyo ordanda şehir merkezine 30 dak tren demişti.
  • Daha gecen hafta Toronto'ya gittim. Bir günde çözülüyor toplu taşıma sistemi. Hava alanından belediye otobüsüne bineceksin sonra da metro'ya aktarma yapacaksın.

1- Hava alanından 58'e bin 3 dolar verebilirsin otobüste. Transferini al.
    2- Lawrance West Son durak. Orada in. Zaten Metro aktarmasının önünde bırakıyor seni.
    3- Metro bilet gişesinden harita rica et bedavadır. Adam çıkarıp verir. (gişenin arkasına geçme yoksa tekrar para vermen gerekir.)
    4- Southbound trenine bineceksin. Haritada sarı işaretli trendir. Yanlış binsen de bir kaç durak sonra geri döner korkma.
    5- Bu tren kocaman bir U yapıyor. Sen U'nun sol kanadının ucuna yakın binmiş olacaksın. Bu U'nun tam ortaları Downtown.

Kolay gelsin.

Bu benim 3 günlük Toronto macerasında çözdüğümdür daha pratik yolu varsa zaten yaşayan arkadaşlar yazarlar.
  • peki downtowndan pearson havalimanina nasil gidilir birisi detayli bir aciklama yapabilirmi acaba?subway kullanarak.
  • ben servis kullanmistim 2 binis icin 40dolar verdigimi hatirliyorum.
  • arkadaslar birisi aciklayabilirmi acaba downtowndan subway kullanarak nasil pearson havalimanina gidebilirim?
  • Herhangi biryerden herhangi biryere gitmek icin "google maps" in "get direction" ozelligini kullanabilirsiniz. Dakikasi dakikasina hangi otobus metro vs. ye bineceginizi soyler size:
    http://g.co/maps/ew9ge
  • Metroya binip ''Bloor-Yonge'' istasyonunda inin. Oradan aktarma yapip sari hattan yesil hatta gecin. (alt kattaki platform) Oradan West trenine binip son istasyonda (Kipling) inin ve oradan da ''192 Airport Rocket'' otobusune binin. Bu otobus 20 dakikada bir gelir istasyona, 24 saat calisir.
  • Oradan aktarma yapip sari hattan yesil hatta gecin. (alt kattaki platform) burayi tam anlamadim dostum?
  • Lester B pearson Intl (YYZ) AIR CANADA" arkadasim gelcek burasi simdi kacinci terminal oluyor??
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!