muhku bende eve çıkmayı düşünüyorum bulursan banada haber ver. k.a.a.n@msn.com msn adresim. eylülde geleceğim 1 ay yurtta kaldıktan sonra eve çıkmayı düşünüyorum.
hangi okula gidiceksin torontoda?bende su anda yurtta kaliyorum 3 ay yurttayim.Arkadaslar benim merak ettigim ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?downtownda 1 oda istiyorum living roomu olsun mutfak ve tuvaleti olsun yeter ne kadardi boyle apartman daireleri???1300 e kadar cikarim ve hangi sitelerden bakabilirim?
padmapper.com, msl.ca, kijiji.ca tavsiye edebileceklerim. ev bakarken dikkat etmeniz gereken yerler oncelikle semt olmali cunku bazi semtler tehlikeli. bunun arastirmasini internette yapip cok rahat bilgi bulursunuz. wherenottorent.refactory.ca'dan tavsiye edilmeyen yerlere bakabilirsiniz. bunun yaninda http://bedbugregistry.com/'da kiralamak istediginiz apartman binasinin adi geciyor mu diye de bakmanizi tavsiye ederim. geciyorsa o binadan uzak durun. bir de 1 yillik sozlesme yapan yerler yerine daha kisa sureli sozlesme (mesela aylik) yapan kiralik evleri tercih etmeniz yarariniza olur cunku ev degistirmek istediginizde anlasma suresinin bitmesini beklemek zorunda kalmazsiniz. ama genelde cogu apartman daireleri 1 yillik sozlesme istiyor, condolar bu konuda daha esnek.
fiyat uygunluguna bakip evinizi secmeyin derim. bocek yuvasi olan apartmanlarda fiyatlar uygun olabiliyor ornegin:) oyle bir yerde yasamak istemezsiniz.
diger bir tavsiyem de tuttugunuz eve tasinmadan once iyi bir ilaclama talep etmeniz.
toplu tasima undurunu da goz onunde bulundurarak (arabaniz yoksa) metroya yakin yerlerden ev kiralayabilirsiniz.
ek bilgi: kiralik evinizden tasinmak icin bina gorevlisine 60 gun onceden ''ayin 1inde'' yazili olarak haber vermeniz gerekiyor.