Benim Vize Alma Oranım Ne ve Niyet Mektubum İkna Edici mi Sizce?
  • Öncelikle herkeze meraba ben bu sene liseden mezun oldum ve kanada da optisyenlik bölümü okumya gidicem ve babamında kendi üstüne gözlük dükyanı var.

Niyet mektubumdaysa

2011Namık Kemal Lisesi mezunuyum
    Kanadada eğitim almak için 3seneliğine gitmek istiyorum.Kanda'da ilac dil kursuna ardından da senca college'e gitmeyi istiyorum.
    ilac dil kursunu seçmemin sebebi bir çok ödül sahibi bi dil kursu olması ve akademik olarak başarılı olması nedeniyle ilac dil kursunu seçtim.
    seneca colleg'i seçmemin nedeni ise optisyenlik bölümünün olması ve üst düzey eğitim sunması.
    Bu kurumardan alacağım eğitimler sayesinde hem profesyonel bir optisyen hemde İngilizceyi çok iyi konusuyo olabilicem.
    Türkiyeye döndükten sonra yazlık mekanlara iş yeri kurduğumda turistlerle rahatça anlaşabilicem buda kariyerim açısından bana çok yardımcı olucak ve vizyonum gelişicek.
    Eğitim için kanadayı seçtim çünkü güvenilir,suç oranı düşük ve Kandadan alacağım diploma Türkiyede geçerli olacak.
    Kanadada bulunduğum süre boyuca masraflarımı ailem karşılayacak.

Babamın bir sürü hesap cüzdanı var Amerikan vizesi var ingltereye gidip gelmiş 1hafta içinde üstüne 80bin TL para geçiricek ve para akışı var araba var ev var babamın üstüne dükyan var Ve aynı zamanda babam emekli. annem memur düzenli maaşı var abim eczacılık fakultesinde okuyo

sizce vize alabilirmiyim xs ?
  • herkeze şimdiden teşekürler
  • sen bunu turkce mi yazdin...
  • metantr, eger Turkce yazacaksan veya Turkceden Ingilziceye cevirteceksen, Turkcesi iyi olan bir arkadasindan mektubunu elden gercirmesini istemelisin.
  • ingilizce yazdırıcam henüz basvurmadım vizeye sizlere danısıym dedim ve birisi bana cok daha düzgün bi mektup yazar mı dedim? XS
  • ErtiErti
    Moderatör
    Metubunu Turkce de gonderebilirsin, fakat resmi bir kuruma mektup gonderdiginin bilincine vararak, yazim kurallarina cok dikkat etmelisin. Buraya gonderdiginin sadece bir taslak oldugunu varsayiyorum. Niyet mektubu Kanadam.com firmasinin hizmetleri arasina girdiginden, cikar catismasi olmamasi icin burada revize edilmis niyet mektuplarinin yayimlanmasina izin veremiyoruz.
  • eğer sorun oluyosa bu tarz şeyler tartışmayı kapatın sitenize verdiğim rahatsızlıktan dolayıda özür dilerim!!
  • İlginç.
  • ErincErinc
    Yönetici
    Sevgili @meantr, "sizce vize alabilir miyim?" sorusuna burada alacağınız yanıtlar size pek faydalı olmayacaktır. Dosyanızı eksiksiz oluşturmalısınız, mesajınızdaki yazım hatalarına dikkat etmelisiniz vs...
  • eğer vizeyi alamazsam sizinle görüşmeyi düşünüyorum da.. ben ankaradayım xs
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!