şirketimin uzun yıllardır izin kullanamamam ve ayrıca ilerdeki hedeflerde daha verimli olmam için aldıgımız ortak kararla,bizim için ölü sezon olan kış aylarını yurtdışında hızlı bir şekilde dil eğitimi alarak değerlendirmeyi uygun gördük.Araştırdık hem maliyetler hem de verim açısından kanada uygun görüldü.Herşeyi hazırlmamıza rağmen cevap red geldi. gerekçeler; -You have not satisfied me that you will leave Canada by the end of the period authorized for your stay.In reaching this decision,I considered your ties to your country of residence/citizenship balanced against factors which might motivate you to stay in Canada. -lack of prior travel -other(cheaper)options to learn english
Eyvallah.Aslında ben forumu baya turladım.Evrakları ona göre hazırladım.Tek değişterebileceğim niyet mektubu ve şirket yazısı.Geri kalanlar zaten aynı,değiştirme şansım ve imkanım olan seyler değil. Ne sıkıntılı işmiş.Danışman şirkette büyük ihtimalle alırsın dedi.Bğtğn planları ona göre yaptım.İşyerimden iznede ayrıldım.Şimdi kaldık iki arada bi derede
Tekrar basvuru yapmaya karar verdim.Herkesin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var.2.basvuruda red almak istemiyorum.Herkesin mutlaka bi tavsiyesi vardır.
ben ustumdeki parayi arttirdim. ama baya bir arttirdim ama anlamadigim bir sey kon. demiyormumu bu adam bir haftada boyle bir parayi nerden buldu diye ilginc bunun yani sira sirket mudurunun agzindan bir ingilizce dilekce yazabilirsin. mesela sirketimizi uluslarasi platformda daha iyi temsil etmesi icin xxx kisiyi egitime gonderiyoruz boylece geri dondugunde falan filan diye sirketin sana nasil ihtiyaci oldugunu senin ustunden projeler yurutceginden filan bahset ben ikinci basvuruda boyle bir yazi ve parayi arttirdim baskada birsey yapmadim... Bana kalirsa kon. 135 dolarin pesinde yane amerikanin gordugunu onlar goremiyormuda amerika 1 gunde 10 yillik vize verirken bunlar red veriyor... kolay gelsin...
benim ustumde 15 lira sponsor sirketimde 60 bin dolar vardi vizeyi alamadigimda. sonra ustume 185 bin tl yaptim ole basvurdum ama dedigim gibi para olayi cok sacma sonucta sagdan soldan toplanan bir para bu. ayrica paraninda kistas oldugunu sanmiyorum cunku dusuk meblalara bile vize alan var ama sen bir kere daha dene sansini onlarin derdi 135 dolar ...
yaa sanki gidipte orda altin tepside hayat sunacaklar bize.Zaten 6-7 ay dil egitimi icin 10-15 bin CAD indirecegiz Canada ekonomisine,bide tırıvırı yapıyorlar:D
Selamlar bende ilk basvurusunda rededilenlerdenim. Ben 27 yasindayim. İsi eylul ayi icerisinde biraktim ve ingilizce mi gelistirmek icin Kanada'ya gitmek istiyorum. Askerligimi yaptim. Tum belgeleri gonderdim istedikleri ama redettiler.reddetme sebepleri geri donecegime ikna edememisim. Simdi once ki yazima ek olarak, burdan bir sirkette donuste calismaya baslayacagimi gosteren bi yazi vericem. Cunku once ki sirketim geri dondugunde ise basvuranlar arasinda onceligi vardir sadece demisti. Simdi ki sirket donunce bizce calisacak diyerek guzel bir yazi hazirladim.Bu yeterli olur mu sizce? Bir de ben masraflarimi kendim karsilayacagim diyip bankada 7500 cad.gosterdim. Mali durumun yetersiz denmedi. Sadece sana gelen cevabin ilk paragrafi isaretlenmisti. Bu arada ben 6 aylik work and study programi icin gidiyorum.
slm arkadaslar sizlere bir sorun olacak bu konuyla ilgili yardimci olacak varmidir bilmem onceden excellas vardi ama halen varmidir bilmiyorum...
sorum su ben bundan 1.5 yil once kanadanin qubec eyaletine yerlestim ve burda ufak capli bir insaat sirketi kurdum ve calismaktayim kardesimi getirmek istiyoprum.hem isci sikintisi hem dil sikintisi cektigim icin guvenebilecegim birinin yanimda olmasi gerekiyor...2010 yili vergilerini doldurdum 2011 yili vergileride mart ayinda dolduracagim sirketim kazanaci iyi kardesime sponsor olup getirmek istiyorum bunun icin nasil bir yol izlemeli ve nerelere basvurmaliyim... benim icin cok oneli bilgisi olan varsa lutfen cvp yazsin tessekkur ederim