[Toronto] da yaşayan ve kiralar hakkında bilgi verebilecek arkadaslar araniyor?
  • toronto da ki ev kiralari vs.. hakkinda bilgi verebilecek arkadaslara simdiden teşekkür ederim
  • tolga bende vize aldım aynı şeyleri düşünüyorum.Msn imi eklemiştin ama bana davet gelmedi.facebook: özgün kızılkaya msn: ozzgun@windowslive.com irtibata gecersen sevnirim.
  • ekledim dostum umarim yanliş kisiyi eklememisimdir. kocaeli üniversitesi mi?
  • yeap doğru kişiyi ekledin
  • ev buldunuzmu arkadaslar torontodan?
  • daha bulamadik.. 10 gun oldu geleli
  • hangi cevrede ev ariyosun ? sherbourne bi arkadasimin esyali evi kiralik.ilgilenirsen mesaj atabilirsin bana.
  • arkadaslar ev kirali semtten semte gore degisiyor tabii ki. en az $1000 odersiniz ev kirasi icin, daha ucuz bir yer icin ise ya kotu semtleri sececeksiniz, ya bir ev tutunca ev arkadasi bulup ev kirasini paylasacaksiniz, ya da oda tutacaksiniz (fazla odasi olanlar kiraliyor). ev arkadasi cok mantikli bence, kijiji'deki ilanlara bakin ev arkadasi arayan bir suru insan var hem kira da cok uygun oluyor oyle. bu arada, sherbourne benim bildigim kadariyla kotu bir yer, evsizler takiliyor oralarda guvenli bir semt degil. sehir merkezinde olmasina aldanmayin yani
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!