Niyet Mektubu Yardım
  • Yönetici notu: Niyet mektubunuzu içerdiği kişisel bilgiler nedeniyle mesajınızdan kaldırdık.
  • Kardesim öncelikle forumu iki aydir takip ediyorum. seninle hemen hemen ayni dönemde başvuruda bulundum. seninde vizeye basvuru yaptıgını takip ediyordum. 19. de basvuruda bulundum. 22. sinde 1 yıllık s-1 vizemi almis bulunmaktayim. sadece sana fikir vermesi acisindan bu msjı yazma isteginde bulundum ve inan sırf bunun icin siteye üye oldum. hic bir danismanlık firmasi ilede baglanti kurmadim. kanadali vize yetkililerinin en cok dikkat ettigi olay senin vize dosyani nasil hazirladigin..
    bana diceksin ki; bunu sen nerden biliyosun? 2011 yilinin baslarinda, kanada egitim haftasi adi altinda ki kongrede (konsoloslugun temsilcileri vs. de gelmisti) onlarin anlattiklari üzerine sölüyorum. adamlar düzene ve hangi amacla kanada ya gitmek istedigine bakiyor. ben direk ilac ile baglantiya gectim öncelikle basvuruda bulundum ve okulun 9 ay lik dönemi icin gerekli ücreti okula yatirdim daha sonra da ucak biletini gidis dönüs satin aldim. ve niyet mektubunda ilk yıl dil egitimi aldiktan sonra orada bir üniversitede master programina kayit yaptirip master yapicagimi dile getirdim. hesabimda 2 bin cad. dolari para gösterdim birde bir iki tapu kardesim inan hesaptaki paradan cok senin gercekten hangi niyetle gittigine bakiyorlar. kardesim cunku adamlar salak degil. sen para yatiriosun adam diyo ki başkasindan borc alip yatirmadigini nerden bilicem. sonucta bu vize olayinda sunu anladim ki niyet mektubunda gercekten hangi amacla gittigini mantikli ve dogru bir sekilde aciklarsan eger, vizen 3-4 gün sonra elinde oluyor. bence sansini bir kez daha dene ve ingilizce olarak kanada da dogru, düzgün, planlı bir sekilde (tabi belli bir mantik cercevesinde) niyet mektubunda neden kanada ya gitmek istedigini ve nicin orada egitim almak istedigini aciklarsan emin ol vizeni alirsin simdiden kolay gelsin. vazgecme ve inandirici bir bicimde dürüst olarak niyetini anlat..

Fİkir vermesi acsindan daha önce bi arkadasa yazmistim umarim faydali olur
  • Allah kolaylık versin hepimize.Zira aşırı sıkıntılı bir dönem.Sonucunu inan bende merakla bekliyorum.
  • tolgahan seninle ayrıca görüşmek isterim.Nickimin yanında hotmail ekle yeter.
  • tolgahanacar teşekkür ederim dostum yorumun için.
  • niyet mektubu suan elimde degil konsolosluk evraklari geri gönderdiginde o mektup dosyada yoktu. fakat gece eve geldigim de yardimci olmaya çalisirim bilgim oldugu kadariyla. bahadir msni pek kullanmiyorum fakat faceten yardimci olmaya calisirim tolgahan acar (sakalli olan benim =) )
  • burya da kopyalayamazmısınızz ?
  • hem yasak hemde elimde yok.. =(
  • pekii genede tşkler :)
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!