merhaba arkadasim 2 ay once study permit uzatmak icin belgelerini albertaya gonderdi ama hala gelmedi belgeler simdi oda bilmiyor ne yapacagini nereyi arayacagini nereden takip edecegini bilen birileri varsa lutfen yardim edebilirmi?
Önceki permit'inin üzerinde bir client no'su vardır o bilgi gerekecek ali-can'ın verdiği no'yu araken.
Ben iki gün önce aradım 'Henüz 17 Temmuz'da varanları açılıyor bugün' dediler. 74 gün de zaman verdi benimki için. Ama siz bu sırada önceki permiti'nizin bütün haklarıyla kalıyor, okuyor ve çalışıyorsunuz.Buna 'implied status' deniyor.
ben kontrol ettim su anda ekim 7 de gonderilen study permitleri kontrol ediyorlar benimkisinde az kalmis yani ben 21 ekimde gondermistim.Arkadasin study permiti geldi benimkisini daha incelememisler herhalde 3 haftaya kadar gonderirler diye dusunuyorum.Benim sorum araya christmas tatili girermi?albertada study permiti inceleyen kisiler kac gun tatil yaparlar?
dostum study permit basvurunu online olarakmi yaptin yoksa direk belgelerimi gonderdin?eger online olarak yapip belgeleri gonderseydin daha once gelirdi