[Vancouver]'da acil kiralik oda
  • merhabalar arkadaslar. cok acil kiralik odaya ihtiyacim var. internet uzerinden, birebir konusma ama bulamiyorum. birkaç kisi söz vermesine ragmen dönmesi uzerine 2 gun icinde ev bulmazsam parkta yatacam. arkadaslar varsa cevrenizde yazin uzun sure burdayim haziran ayina kadar :( ins olumlu gelisir.
    herkese t.ederim simdiden..
  • ErincErinc
    Yönetici
    Acil oldugu icin konuyu sabitliyorum, umarim bir yer bulursun. Okulunla gorusup sana 1 aylik homestay ayarlamalarini isteyebilirsin gecici olarak.
  • t.ederim erinç bey. okul bulamiyor alerjim var bazi seylere kendin ara dedi ama bulamadim suan kaldigm evde kendi aleminde 3 gundur söylememe ragmen ayni yemek masanin ustunde, birkere 2 gun masada kaldi diye döktm cinli kiz ispiyonlamis onlarda dökme biz yeriz dediler :( ne yapcam sasirdm 3 kere farkli bir homestayde kalma fikri cazip degıl :(
    yeni konu baslimi buldum kalinabilecek en guvenli park !!!
  • Umarim bu homestay'deki pis durumlari rapor edebileceginiz bir yer vardir.
    Hic bir park guvenli degildir bu arada... Craigslist'den ilk gordugunuz yeri kapmaniz gerekiyor artik.

(http://www.rentgeek.com 'de de $1100 altinda bir kac yer gordum. Ayda $800-900 verip ayni apartmani 3 kisiyle paylasmaktan iyidir diye dusunuyorum.)
  • VVVVVV
    Forumdan uzaklaştırıldı
    dilara 123
    www.kijiji.ca ya de bakmanı öneririm. bazen burnaby gibi yerlerde 750-800 bachelor'lar oluyor.
    park'ta fln kalma. yardımcı olabileceğim bişey varsa yazabilirsin...
  • mrb..
    ilanimla ilgilendiginiz icin herkese t.ederim ama artik burda kimsem olmadini acikca anladim only :)) ama ev buldum knight diyelim oralarda ve cok ucuz bir ev oda diger kaldigim homestayden daha iyi ve ev yani resmen bana kalmis gibi bos oda var esyali ev ariyanlar yazsin yardim ederim anliyorum derdinizden artik.. mutfak bize ait esyalarda var.. ilgilenenler yazsin :)
  • geldigimden beri hep aksilik sansizlik bende sacma sapan sorunlarla karsilastim. simdi arkadaslarimda kaliorum ama evet benimde odaya ihtiyacim var su an. dilara iletisime gecebilir misin. nerde ne kadar nedir bilgilendirirsen sevinirim.
  • eddyblack
    E 33 st ve knight st kaliyorm. otobs ve skytrande kullaniliyr downtown ulasmk icin. ev luks degl ama zaten sonsuza kadr kalck deglm. hem bu fiyata ack fiyat 300 dolar ben böyle kaliyorm. bos odada var esyali !!
  • Aylik $300 vancouver icin oldukca uygun bir ucret, umarim daha iyi bir yer bulana kadar mutlu olsun :)
  • dilara, eger kaldigin yer guvenli bir yerse yerinden hic kimildama cunku 300 dolara cok iyi kaliyorsun birde vancouver da. Ben coquitlam da yasiyorum. 1 2 aya apartman dairesine cikicam. Coquitlam centre civarinda bakiyorum oda arkadasi ariyorum aylik 500 dolara . Eger oradan memnun olmazsan birde coquitlamda yasamak istersen bana ulasabilirsin. Tesekkurler.
  • arkadaşlar 2012 ocak gibi bende vancouver gelmeyi düşünüyorum homestay tavsiye edermisiniz yada beraber ev,oda vs. çıkacak arkadaş bulabilirmiyim ?
  • arkadaslar edmonton dan vancouver a dil egitimi icin gidecegim iyi bir dil kursu ve 1+1 oda icin

uygun fiyatta iyi bir dil kursu
    uygun fiyatta 1+1 oda

onerileriniz nedir
  • Merhaba once dil kursunu bulduktan sonra kalicagin yeri de o dil kursu civarinda ararsan iyi olur bence.
  • tesekkurler tavsiye edeceginiz dil kursu varmi
    ?
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!