Vize basvuru evraklarının büyükelçiliğe nasıl gönderilmesi gerekiyor?
  • 2.vise basvurum için evrakları hazırladım.ben bütün evrakları sunum dosyasına tektek koyarak göndermeyi düşünüyordum.Fakat görüştüğüm kişiler büyükelçiligin evrakların kendisi dışında hiç bir şekilde dosya yada klasör kabul etmediğini hatta özel bir sunum dosyası ile gönderceğim evrakların negatif etki yaratabileceğini soylediler.Evrakları bugun kargoya vermeyi planlıyorum.Umarım kargo saati gecmeden konu ile ilgili cevapları alabilirim.
  • Düzgün, düzenli ve temiz olması her zaman önemli bence ama ayrı bir klasöre koymaya gerek yok gibi geliyor.
  • ErtiErti
    Moderatör
    Kabul ederler. Ben plastik transparan foylere koyup gondermistim. Sadece o foyler cope/ya da geri donusum kutusuna gider.

Dosyani iade etmeleri gibi bir sey soz konusu degil.

Yine de icin rahat olsun istiyorsan, Kare seklinde post itlerden al.
    Sonra basvuru pakedindeki dokumanlari kategorilere ayirip, her kategorideki alakali dokumanlari atacla birbirine tuttur.

Ornegi daha da somutlastirirsak, finansal durum belgeleri kategorisi adi altinda banka dokumlerini, tapulari vs. atacla birbirine tutturup, en ustteki belgenin sol ust kosesine post-it'i yapistirip uzerine
    finansal durum belgeri
    • x bankasindan hesap dokumu
    • araba ruhsati
    • kira kontratosu
    • vs...
    yaz.

Bunu yaparsan, basvurunu inceleyen memur, basvurunda incelemek istedigi belgeyi zorlanmadan bulacaktir. Onlarin da isini kolaylastirmis oluyorsun bir noktada.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!