Sadece bavulunuzu alip yerlesin! Yabanci ve ya Turk roommate araniyor! Ekim 15 2011 den itibaren - English Bay - Downtown da yari deniz manzarali oda. Havuz, spor salonu, Internet, tek kisilik yatak, calisma masasi, love seat ve haftada 1 gun oda temizligi ucretin icinde. Banyo ve mutfak ortak kullanimlardaki harcamalar haric, evdeki diger hic birseyden sorumlu olunmayacak. Haftada 3 gun aksam yemegi istenirse ucret $950, yemek almak istemeyenlere ucret $875. Giris depozit ucreti $350. Odayi aldiginiz sekilde geri teslim ederseniz ucretin tamami geri iade edilecektir. Eve arkadas getirmek, sigara ve ya benzeri icmek, aksam saat 7-9 disinda yemek yapmak yasak. Sorumluluk sahibi, calisan ve ya ogreci (vizesi olmasi sart) kisa ve ya uzun donemli farketmez, bana bu hesaptan ulasabilirsiniz. Lokasyon : Bidwell & Beach Avenue Ucret: Haftada 3 gun aksam yemekli $950 - yemeksiz $875 +$350 depozit
craigslist.ca sitedeki bir uyenin tavsiyesiyle baktim bende kiralamayi dusunuyorum ve bir cok alternatif var.Bu siteden imkanlariniza uygun condo veya oda bulabilirsiniz