[Vancouver] English Bay'de Kiralık Oda (15 Ekim'den itibaren)
  • Sadece bavulunuzu alip yerlesin!
    Yabanci ve ya Turk roommate araniyor!
    Ekim 15 2011 den itibaren -
    English Bay - Downtown da yari deniz manzarali oda.
    Havuz, spor salonu, Internet, tek kisilik yatak, calisma masasi, love seat ve haftada 1 gun oda temizligi ucretin icinde.
    Banyo ve mutfak ortak kullanimlardaki harcamalar haric, evdeki diger hic birseyden sorumlu olunmayacak.
    Haftada 3 gun aksam yemegi istenirse ucret $950, yemek almak istemeyenlere ucret $875. Giris depozit ucreti $350. Odayi aldiginiz sekilde geri teslim ederseniz ucretin tamami geri iade edilecektir.
    Eve arkadas getirmek, sigara ve ya benzeri icmek, aksam saat 7-9 disinda yemek yapmak yasak.
    Sorumluluk sahibi, calisan ve ya ogreci (vizesi olmasi sart) kisa ve ya uzun donemli farketmez, bana bu hesaptan ulasabilirsiniz.
    Lokasyon : Bidwell & Beach Avenue
    Ucret: Haftada 3 gun aksam yemekli $950 - yemeksiz $875 +$350 depozit

İletişim: Facebook'tan mesaj atınız.
  • bu fiyata 1+1 condo kiralanabilir
  • nerden bulunabilir bu 1+1 evler suanki evim ucuz ama cok sikildim downdownda oda ariyorum bir bilginiz var mi ?? yardim etmek icin ??
  • craigslist.ca
    sitedeki bir uyenin tavsiyesiyle baktim bende kiralamayi dusunuyorum ve bir cok alternatif var.Bu siteden imkanlariniza uygun condo veya oda bulabilirsiniz
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!