Ogrencilik sonrasi gocmenligi dusunenler icin son derece yararli bilgilerin oldugu bir video. Bu konu hakkinda baslik acmayi ya da soru sormayi dusunenlerin mutlaka izlemesi gerekiyor.
Erti uzun bir soru cevap kismi oldu. Hatta KGIC artik kapaniyordu bize cikmamiz gerektigi soylenene kadar kaldik. Ama video'nun hem size'i cok buyuk olacakti hem de izlemesi 2 saat surecekti. O yuzden o kisimlari kesme karari aldik.
boyle bir seminer yaptiginiz icin tesekkurler, bende katildim ve tekrar tesekkur etmek istedim. Banu Hanim saolsun seminer sonrasida bizimle cok ilgiliydi, vakit ayirdi, herkese cok tesekkurler.
hangi eyaletlerde mezun oldugunuz alan disinda is bulsaniz bile PNP ile gocmenlik kabul ediliyor? BC de edilmiyor denilmis sunumda, NL'de de edilmiyor. Bilgisi olan var mi?
merhaba, 2010 haziran- kasım ayını kapsayan 6 ay boyunca vancouverda haftada 24 saatlik genel ingilizce veren bir dil okuluna gittim. şu anda Türkiye deyim. full-time çalışıyorum.özel sebeplerden dolayı geri döndüm. bunu yaptığım için çok pişmanım. eğer kalsaydım bir çalışma programına girecektim. şu başvurup, tekrar bu şansı yakalama fırsatım var mı? kanada da her hangi bir yer olabilir. bu arada 2 hafta sonra turist olarak kanadada bulunacağım.
merhaba, ashton college da 11 aylık full time(6 ay okul+5 ay staj) uluslarararas ticaret diploma programına bu ay başladım.PNP kategorisinden başvuru yapma şansım BC için yok mudur?en az 1 yıl demişsiniz.