VIDEO: Kanada'da eğitim sonrası göçmenlik semineri (30 dakika)
  • ErincErinc
    Yönetici
    Kanadam.com olarak 7 Eylül'de Vancouver'da düzenlediğimiz seminerin videosu:

• Alaninda yetkin bilgiye sahip Banu hanim ve Kanadam.com ile, bende gocmenlik seruvenimde calisma karari aldim.

Siddetle tavsiye ederim.
  • ErtiErti
    Moderatör
    Ogrencilik sonrasi gocmenligi dusunenler icin son derece yararli bilgilerin oldugu bir video. Bu konu hakkinda baslik acmayi ya da soru sormayi dusunenlerin mutlaka izlemesi gerekiyor.

Yalniz, soru-cevap kismi olmadi mi?
  • TankutTankut
    Moderatör
    Erti uzun bir soru cevap kismi oldu. Hatta KGIC artik kapaniyordu bize cikmamiz gerektigi soylenene kadar kaldik. Ama video'nun hem size'i cok buyuk olacakti hem de izlemesi 2 saat surecekti. O yuzden o kisimlari kesme karari aldik.
  • boyle bir seminer yaptiginiz icin tesekkurler, bende katildim ve tekrar tesekkur etmek istedim. Banu Hanim saolsun seminer sonrasida bizimle cok ilgiliydi, vakit ayirdi, herkese cok tesekkurler.
  • Erti, acaba soru cevap kısmını da bir şekilde bizlerle paylaşabilir misiniz?
    Vidyo için teşekkürler, çok yararlıydı gerçekten. :)
  • ErtiErti
    Moderatör
    Video dosyasi bende yok, ben de ilk defa burada izledim. Tankut ve Erinc'in bu konuda bir calismasi olacagina inaniyorum.
  • Çok ama çok faydalı oldu benim için. Emeği geçenlere teşekkürler.
  • hangi eyaletlerde mezun oldugunuz alan disinda is bulsaniz bile PNP ile gocmenlik kabul ediliyor? BC de edilmiyor denilmis sunumda, NL'de de edilmiyor. Bilgisi olan var mi?
  • Saskatchewan'da PNP international graduate stream takip edecekseniz bulacaginiz isin aldiginiz egitimle ilgili olmasi mecbur degildir.
  • merhaba,
    2010 haziran- kasım ayını kapsayan 6 ay boyunca vancouverda haftada 24 saatlik genel ingilizce veren bir dil okuluna gittim. şu anda Türkiye deyim. full-time çalışıyorum.özel sebeplerden dolayı geri döndüm. bunu yaptığım için çok pişmanım. eğer kalsaydım bir çalışma programına girecektim. şu başvurup, tekrar bu şansı yakalama fırsatım var mı? kanada da her hangi bir yer olabilir. bu arada 2 hafta sonra turist olarak kanadada bulunacağım.
  • merhaba,
    ashton college da 11 aylık full time(6 ay okul+5 ay staj) uluslarararas ticaret diploma programına bu ay başladım.PNP kategorisinden başvuru yapma şansım BC için yok mudur?en az 1 yıl demişsiniz.
  • merhaba;
    banu hanım ile nasıl irtibat kurulabilir,bu konuda yardımcı oluranız sevinirim.
    teşekkürler
  • ErincErinc
    Yönetici
    Banu hanima iletisim sayfamizdan ulasabilirsiniz: http://kanadam.com/iletisim
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Etiketleri