Yeni bir başlangıç için kanada şansı???
  • Arkadaşlar 5 senelik evliyim eşim teknik öğretmen son üç senedir çalışmıyor ben ise lise elektronik mezunuyum şu an microsft sistem ve network uzmanlığı diye bir kursa gidiyorum beş sene cnc makinalar için kumanda panoları yapan bir şirkette elektrik teknikeri olarak montaj yaptım ingilizcem derdimi anlatacak kadar önümüzdeki ay ingilizce kursuda düşünüyorum eşiminki ise benden daha iyidir bizim için kanadada göçmenlik ve çalışma şartları ve suanki koşullarda neler yapabiliriz acaba tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan biraz yardım istiyorum
  • mrb ben ahçıyım ve bende kandaya gitmek istiyorum restoranlarda işçi talebi varmı acaba yardıcı olursanız sevinirim
  • ascilik isini alberta eyaleti icin bildigimce yazayim. saat ucretleri yaklasik 11 dolar ila 20 dolar arasi haftada yaklasik 40 -50 saat calisirsin.turk asci arandigini gormedim.cin mutfagi,hint mutfagi,italyan mutfagi vs araniyor.ayda 2500 3000 dolar arasi para alirsin.belli bir kismi vergi olrak kesilir.turkiyedeki gibi ucuucuna gecinirsin.belki 3-4 yilda bir de turkiyeye izine gidebilirsin.burada turk lokantasi acacaksin ki kendi isini yapacaksin.onun icin de en az 100.000 dolar para lazim.
  • amigoamigo
    Forumdan uzaklaştırıldı
    avartos,tebrikler iyi yazmıssın,aynen katılıyorum
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!