LÜTFEN YARDIM :( dolandırıcılık
  • selam, kanada gitmek için arkadaşım bi firma önerdi fiyatı ilac gibi firmalardan baya bi düşük 6 aylık 3300 canada doları dedi 'pera college'(uvanu) sizinde bildiğiniz gibi dolandırıcılık ortalıkta çok bu firma hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardım edin eğer firma ile bi sorun yoqsa işlemlere başlamak istiyorum.bu arada okul kayıt parası önce alıyorlar mış 100-150 $ gibi eğer vize çıkmazsa okul kayıt parası yani 100-150 $ geri verilmiyormuş böyle bişey varmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • 6 aylik 3.300 kanada dolarimi ?ben yanlis anlamadim degilmi uc bin ucyuz kanada dolari 6 aylik? ben ilac ta okudum aylik 900 dolar falan vermistim.evet kayit parasi olarak 150 dolar aliyorlar oyle bisey var
  • ilac paya bi pahalı eğer onlarlar iletişim kuran firmalar komisyonunu aldığından oldukça yüksek...
  • Sevgili Legion,
    Pera College'in 6 aylik bu program icin promosyon dahilinde vermis oldugu bu fiyat dogrudur. Sadece okulun para iadesi yonetmeligine gore vize reddi halinde $300 (CAD) okulda kaliyor, geri kalan ucreti ogrenciye iade ediliyor.
    Bunun haricinde cok uygun bir fiyatla calisma iznide alabiliyorsun. Cogu ogrencimiz ozellikle Vancouver'da ikamet edenler vizelerini uzatmak icin bu programi tercih ediyorlar.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!