merhabalar buyuk ihtimal istanbuldan ucucaksin torontoya 10 saat falan suruyor ucakla istanbul-toronto arasi ben ucmadim tabiki istanbuldan torontoya vancouvere gitmistim ben.Sana tavsiyede bulunacak olursam kiyafetlerini getir derim cunki burada kiyafetler cok pahali dandik bi tsorte 20 dolar veriyorsun bi bakiyorsun made in banglades,china.turkiyeden al derim kiyafetlerini hem ucuz orada hemide kaliteli ayakkabiyida tabiki turkiyeden al.bende torontoda yasiyorum su anda burada yagmur yagiyor sen gelene kadar karda yagar ona gore hazirlikli gel derim.kanadada basarilar
kisin burada bulunacaksin o yuzden oncelikle ayaklarini sicak tutacak bot al Turkiye'den, burada moda resmen 4-5 yil geriden takip ediliyor o yuzden mont kaban bot gibi kis icin onemli giyeceklerini Turkiye'den getir. gerisini buradan da alabilirsin... yiyecek falan getirme burada istedigin her sey bulabilirsin, bir cok Turk marketi var...sen kiyafetlerini al gel baska bir sey lazim oldugunu dusunmuyorum...ya da suan aklima gelmiyor...haa bir de cay tutkunuysan kendine kucuk bir caydanlik getir derim zira burada cok pahali:)
Merhaba Size birşeyler sorucam; ben lisemi bitirdikten sonra kanadada oyunculuk okumak istiyorum oyunculuk kursunu okumak içinde vatandaşlık gereklimi? Gerekli ise yanımda ne kadar nakit para bulundurmam gerek? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! :)