torontoya yolculuga hazırlık
  • slm millet,, aralık ayında torontoda olacagım,uçak bileti,götürülmesi gereken eşyalar vs. ve genel olarak tavsiyelerinize ihtiyacım war,
  • merhabalar buyuk ihtimal istanbuldan ucucaksin torontoya 10 saat falan suruyor ucakla istanbul-toronto arasi ben ucmadim tabiki istanbuldan torontoya vancouvere gitmistim ben.Sana tavsiyede bulunacak olursam kiyafetlerini getir derim cunki burada kiyafetler cok pahali dandik bi tsorte 20 dolar veriyorsun bi bakiyorsun made in banglades,china.turkiyeden al derim kiyafetlerini hem ucuz orada hemide kaliteli ayakkabiyida tabiki turkiyeden al.bende torontoda yasiyorum su anda burada yagmur yagiyor sen gelene kadar karda yagar ona gore hazirlikli gel derim.kanadada basarilar
  • kisin burada bulunacaksin o yuzden oncelikle ayaklarini sicak tutacak bot al Turkiye'den, burada moda resmen 4-5 yil geriden takip ediliyor o yuzden mont kaban bot gibi kis icin onemli giyeceklerini Turkiye'den getir. gerisini buradan da alabilirsin... yiyecek falan getirme burada istedigin her sey bulabilirsin, bir cok Turk marketi var...sen kiyafetlerini al gel baska bir sey lazim oldugunu dusunmuyorum...ya da suan aklima gelmiyor...haa bir de cay tutkunuysan kendine kucuk bir caydanlik getir derim zira burada cok pahali:)
  • merhabalar herkese

ben sizlere birşey sormak istiyordum; ben Kanada' ya provincial nomination program 'la

yani pnp ile gitmek istiyordum,biliyorsunuz bu kategoridede bir sürü alt başlık var,ben

bu alt başlıklardan skilled worker 'ın şartrlarını sağlayarak gitmek istiyorum.

benim bilmek istediğim bu pnp programında bizlerden yüksek miktarlarda para talep

ediliyor mu?

ayrıca bu pnp programı Kanada daki işverenden iş teklifi almış olmayı şart koşuyor, ben

şu anda Türkiye deyim vede bu şartın sağlanması konusunda ne yapabilirim ?bu

konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

teşekkürler.
  • Buraya gitmenin ücreti ne yada neler gerekli arkadaşlar ben 9. sınıfa gidiyorum 10.sınıftan itibaren orda okumak istiyorum teşekkür ederim.
  • cevap yazan herkese teşekkürler
  • Kislik giyim derim, ayakkabilar burada daha kaliteli ve ayni fiyatta kaliteli bir ayakkabi bakiyorsan!
  • Merhaba
    Size birşeyler sorucam; ben lisemi bitirdikten sonra kanadada oyunculuk okumak istiyorum oyunculuk kursunu okumak içinde vatandaşlık gereklimi? Gerekli ise yanımda ne kadar nakit para bulundurmam gerek? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! :)
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!