Kanadaya Okul ve İş yapma Amacıyla Gitmek
  • Merhaba Arkadaşlar. Ben Türkiye/istanbulda yaşıyorum. yaşım 18 lise 2yi mesleki elektrik bölümünü okuyorum.(2 yıl sonra bitecek)
    Cep telefonu Teknik servis Ve BİLGİSAYAR Teknik Servis iş yerim var. 4 yıldır bu işi yapıyorum. Kanadaya öncelikle gitmemin sebebi Bambam ve benim isteğimdir. Babam şuanda Taksim/beykent üniversitesinde uluslar arası ilişkiler bölümünü okumakta. şuanda yüksek lisans'da, doktora okuyor. dersleri oldukça iyi.
    2 yıl sonra ailecek gelmeyi düşünüyoruz. allah nasip ederse. ben üniversiteyi orada okumayı düşünüyorum. bir yandan üniversite bir yandan benim ilgilendiğim mesleki işimi yapabilirmiyim? bu mümkünmüdür mesela günde 5 saat akşam üstü üniversite (misal) gündüz 10 saat iş bu şekilde çalışma prensibi varmıdır? bunlar hakkında bilgi verirmisiniz? ve bu mesleki işimde bana ne önerirsiniz bu kendi mesleğimle orada birşeyler yapabilirmiyim yoksa? yok kardeş sen git yazılımcılık bölümünü oku orda şunu yaparsın bunu yaparsın bu kadar kazanırmısınız dersiniz? Bu yazıyı okuyan ve cevaplayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
  • 'ilgilendigim meslek isi' tanimini acman faydali olabilir. cep telefonu ve bilgisayar teknik servisini isini mi kastediyorsun?
    collegelar'da teknikerlik programlari ilgini cekebilir.
  • @stjohns evet teknik servis işini kahsediyorum iş yaparmı?
  • Computer Trouble shooter diye bir sirket var

10 bin CAD ye Bayilik veriyor
    tavsiye ederim

www.comptroub.com
  • @vancouverstar çok pahalıymış türkiye şartlarında o kadar değilde ne önerebilirsiniz başka arkadaşlar?
  • türkiye/istanbulda yaşıyorum lise son sınıf ögrencisiyim Kanadada polis olmak için ne gerekiyor... her hangi bir dibloma puanı istiyorlarmı beni detaylı olarak bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Canada Vatandasi olmayanlara o hakki vermiyorlar...
  • kanadada eğitim görmek için iki arkadaş karar verdik lise iki yiz kanada bir kişiye yıllık devlet 40.000 dolar veriomuş öğrenciye bir miktar maaş ve eğitimide saygınlık biri yardımcı olabilirmi
  • Merhaba
    Size birşeyler sorucam; ben lisemi bitirdikten sonra kanadada oyunculuk okumak istiyorum oyunculuk kursunu okumak içinde vatandaşlık gereklimi? Gerekli ise yanımda ne kadar nakit para bulundurmam gerek? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler! :)
    Ayrıca ingilizcemde gayet iyi :)
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!