Merhaba Benim sormak istediğim bi kaç şey var yardımcı olabilirseniz sevinirim.Kanada'da yaşayan yakınlarım tarafından (onların bebeklerine bakmak üzere) kanada'da ki bir şirket aracılığıyla işlemlerim(onların yollamış oldugu iş kontratı,ingilizce dil sertifikası,en son çalıştıgım yerden evrak,ilkyardım eğitimi sertifikası,)başlatıldı.Bu evrakları Temmuz ayında Kanadaya gönderdim sonrasında başvuruma sıra numarası verildiği söylendi ama yakınlarım işlemleri (ilk olarak bakıcı aradıklarına dair Kanada'da iş ilanı vermeleri gerekliymiş)yanlış yaptıkları için iptal edildi.Sonra işlemler tekrar yenilenip yeni bir sıra numarası verildiği söylendi: -Kanadada dadılık başvurusu için işlemler bu şekildemi yürüyor? -Sonuç için sürec nedir? -Bu işlemler yürütülürken benim Türkiye'de başvurmam gereken yerler varmıdır? -Eğer ki bi terslik çıkmazda başvurum kabul edilirse bundan sonraki işlemler nedir/nelerdir? ilginize şimdiden teşekkürler...
oncelikle size is verecek olan kisi kurum her neyse onbes gun sureyle ilan verecek. bu ilan ozekllikle sizin ozellikleriniz olmali. sonra servis canadaya basvuracak diyecekki aradigim ozelliklerde eleman bulamadim bu ozellikleri tasiyan turkiyede bulunan ....... kisiyle anlastim. yabanci isci calistirmam icin izin rica ediyorum.