KANADAYA GİTMEK ORTALAMA NE KADAR MASRAF İSTER?
  • Evet Arkadaşlar kanadaya gitmek için ne kadar masraf çıkar uçak biletlerine bakıyorum en az 1.800 den aççağı değil.
    orda hem üniversite hemde iş konusunda birşeyler yapmak için gideceğim ortalama ne kadar ücret gerekir?
  • amigoamigo
    Forumdan uzaklaştırıldı
    Yasin_Soylemez
    neden kendini ve kanadaya tam gitme amacını simdi neredesin/nereye gidecegini tam soylemedin? ona gore bir sey derdim,tek gidismi ? gidis&donus mu ? Turistmisin,ogrenciligin kabul oldumu?,vb.vb. nesin ? ama 1 ay once birisi ankara'dan calgary/kanadaya 1,150$ gitmisti.hem is hemde uni.dusunuyorsun tam anlamadım ne yapmak istedigini.

yani sen bana Denizli'deki gocmenleri hatırlatıyorsun yıllar once,Turkiye'deki bir seyahat acentası oradaki herkese demiski;"kanadaya vize yok, is cok herkes calısabilir"
    tabi binlerce kisi biletini alıp baslamıs kanadaya gitmeye(gercektende o zaman Turkiye'ye vize"turist" yoktu)kanadalılar inen her ucakta 100-150 vasıfsız Turk isci goruyor ve ogreniyorlarki herkes calısmaya gelmis sonra vize uygulanmaya basladı,anlıyacagınız bindigimiz dalı kendimiz kestik.
  • @amigo malesef yazdım cevap alamadım http://forum.kanadam.com/discussion/2005/kanadaya-okul-ve-is-yapma-amaciyla-gitmek#Item_1 burayı okursan sevinirim (yorumyu oraya yaz)
  • selam polonya tir ehliyeti gecerlimi
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!