arkdaşlar lafı hiç uzatmadan direk anlatayım vancouver dan bi dil okul'a yazıldım vize için evrakları topladım evraklar şunlar: Bu arada amcamın iş yeri var bana sponsor oldu masraflarımı falan o karşılayacak... *pasaport 10 yıllık, *savcılıktan adli sicil kaydı yoktur dosyası yoktur falan *önlisans diploması(dış ticaret ) ve a.ö.f iktisat 3.sınıf öğrenci belgesi ve okulu dondurma belgesi(vize vermeleri için bir avantaj), *2 araba 1 kamyonet 1 kepçe,2 tapu, *banka hesap cüzdanı(içerinsede baya bi girdi çıktı var 200.000 giriş çıkış 55.000 giriş çıkış ama en son 15.000 görünüyor) *Vergi levhası,faliyet belgesi,Resmi gazete kuruluş örneği,imza sirküsü *Askerlik durumunu gösteren belge 2014'e kadar tecilliyim *finansal destek yazısı(noter den onaylı taahhütname (masraflarını ve sigortasını ben karşılayacağım yazısı )
şimdi soracağım bir iki soru var şu banka hesabı 30.000-40.000 cds şart mı yani girdi çıktılar yetmez mi amcam zaten sponsor oldu bana herşey onun üzerine kayıtlı yani ekonomik olarak tek bankada 15.000 görünüyor 30-40 bin göstermesem sorun olur mu? Vize almak için eksik bişey varmı ? Yardımlarınız için çok çok tşkler...