Dil Egitimi Hakkinda
  • Ben, Beden Egitimi ve Spor Yuksek Okulu 4. sinif ogrencisiyim. Voleybol antrenorlugu bolumunde okuyorum. Okulum ve askerligim bittiginde Kanada'ya gidip dil egitimi almak istiyorum. Dil egitiminden sonra spor alanlarinda orada calismak ve kendimi gelistirmek istiyorum. Dil egitimi icin okulumu 1 yil uzatip hala ogrenci konumunda iken mi gitmeliyim? Yoksa okulla ve askerlik ile ilisigimi kesip, yani bitirip mi gitmeliyim? Sizin tavsiyeniz nedir? Ingilizce seviyem cok ileri duzeyde degil. Yaz aylarinda yazlik tatil sehirlerinde calisarak gelisen ingilizcem var. Sifir durumda degilim konusabiliyorum ama egitim alacak olduktan sonraki halim gibi degil tabiki. Cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler, kolay gelsin.
  • bence okulu ve askerligi bitiein bu sure zarfinda yarari olmasi acisinda bir iki ulkeyi ziyaret edin
  • Bu sure zarfinda ulke dolasma imkanim olsa guzel olacak ama oyle bir imkanim malesef yok simdilik.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!