Vancouver da nerede yemek yemeli
  • Main ve Fraser inanılmaz bir hazine (33 den itibaren). Dunyanın mutfakları burada ve inanılmaz fiyatlarla. Aynı yemekleri downtown, North Vancouver yada West Vancouverda yerseniz en az 3 katı odersiniz.

Turk restoranlarını zaten biliyorsuzdur.

Hastingdeki Etopya restoranının yemeklerini sevmedim, (15 CAD adam başı)

Fraser & 43 deki Vietnam yemekleri 10 uzerinden 7 alır. Menuyu iyice incelemeden sipariş vermeyin. (10-12 CAD)

Fraser & 46 daki Iran/Lubnan donercileri (donair vs 10 CAD a buram buram sarımsak kokarsınız)

Suriye yemekleri Kingsway de Metrotown ı gecer gecmez sagda. Salaş biryer ama 10 uzerinden 8 alır. Adamla biraz Esad muhabbeti yaparsınız.

Metrotown da yemek katında Mangolian, ailenizle birlikte temiz ve leziz bir yemek için. Herzaman önünde sıra var. (20 CAD gibi)

Çin yemekleri Fraser uzerinde pek çok yerde var. Fiyat 10 cad civarı. Saglıklı yemek arıyorsanız mutlaka deneyin.

Pakistan (Fraser & 44 uzerinde Al-Watan) 10-15 CAD a iyi bir et yemegi yiyebilirsiniz. Naan (bizim tandır ekmegi gibi) istemeyi unutmayın

Bengladesh/Malezya yemekleri Fraser 43 civarı. Et severseniz 15 CAD civarı, yemeklerde kullandıkları soslar şaşırtıcı.

Hint yemekleri. Açık bufe ama et coğunlukla yok. Alıştıgımız tadlar değil ama denemeye devam. Açık bufe 9.99 + HST. All India ve Himalaya main uzerinde 49 civarı. Hintlilerin et yemegi olanları da var ve ekmekleri muhteşem. Tatlılar çok agır yanlız dikkatli olun.

Vee Main & King Edwards daki Reef Jamaican restoran. Vancouver da yedigim en lezzetli yemek. Mekan da keyifli bir yer. Muzu dilimleyip cips gibi fırında hazırlamışlar. Aman acılara dikkat. Mersinliler biz acıya alışıgız demeyin temkinli yaklaşın. 15 CAD adam başı.

Kore mutfagını henuz deneyemedim ama aklımda. Çok ününü duydum.

Japon mutfagı kesmedi açıkçası.

Bizim alıştıgımız lezzetlere benziyormu dersiniz, onlara çift aktarmayla gidiliyor...

Bir kısım restoran sadece nakit kabul ediyor hazırlıklı olun.

Adreslerde yada isimlerde sürç-i lisan ettiysem affola.

Sevgilerle
    Kadir
  • oldukca basarili incelemeler, tesekkurler Kadir.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!