İyi günler,Vancouver/Victoria bölgesindeki iş imkanları hakkında bazı sorularım olacaktı(Satış sektörü,müdür veya müdür yardımcısı pozisyonları için) Şu anda Starboard Cruise Services için satış elemanı pozisyonunda çalışıyorum cruise gemilerinde,ilk 6 aylık kontratım bitti,lakin bu işi 5-6 sene yapmayı düşünüyorum,9 ay sonra müdür yardımcısı pozisyonu için eğitim almam önerildi.Cruise gemilerinde işim bitince yaklaşık 2-3 senelik tecrübem olacak müdür olarak.Üniversite mezunu değilim,ingilizcem ana dilimden hallice.Böyle bir durumda Vancouver/Victoria ve çevresinde iş bulma imkanım nedir?İş bulup temelli yaşamayı düşünüyorum.
İki şehride gördüm alaska cruiseları sagolsun ve çok fazla kanadalıyla konuştugum için işim geregi,Vancouver cazip geldi.
Müdür veya müdür yardımcılıgı pozisyonlarında maaşlar ne kadardir?
Vancouver/Victoria çevresinde yaşam giderleri aşagı yukarı ne kadar tutar? Pahalı bir şehir oldugunu biliyorum ama kiralar konusunda bir bilgim yok ne yazık ki.
Nasıl bir vizeye başvurmak lazımdır? Skilled immigrant kategorisine girmiyor çünkü bildigim kadarıyla.
Bazı iş bulma sitelerini araştırdım,çok fazla açık pozisyon görülüyor management pozisyonlarında.Kanadalı işverenler iş verme konusunda kanada vatandaşlarına öncelik mi sagliyorlar yoksa vizem vs. olmadigi halde başvurabilirmiyim?