Toronto Üniversitesi ingilizce Hazırlık için yardım
  • Toronto üniversitesi ingilizce hazırlık ne zamanları başlıyor.. ne kadar sürüyor..ortalama torontoda ev tutup yaşamak istesem ayda ne kadar param gider..? Kanadaya Gitmek kolay mı ? beni bilgilendirirseniz sevinirim..liseyi geçen yıl bitirdim orta denilecek kadar ingilizcem var..ne yapmamı önerirsiniz .. şimdiden teşekkürler
  • yardım edicek varmı ? =(
  • eski basliklar.
  • aradım ama bulamadım =/ Toronto Üni. için Birsey bulamadım
  • www.utoronto.ca
  • ozzy91,ben toronto universitende 1 donem ingilizcemi gelistirmek icin gittim ve new yorkta gittigim college ile hic bir farki olmadigini anladim.ingilizceyi ogrenmek veya gelistirmek icin universiteye gitmene gerek yok.cok buyuk fark olmasada daha uygun college bulup rahat yasamani saglayabilirsin.2500$ 6 haftalik ingilizce hazirlik kursu.her ay yeni bir sinif aciyorlar.eger toronto universitesinde okursan daha merkezde olucaksin bide okulun ortami guzel ve eglenceli.buraya gelmeden ne kadar ingilizceni zorlarsan o kadar is bulma sansin yuksek olur.bol sans
  • bence de dil egitimini nerede aldiginin pek onemi yok, zaten ayni seyleri ogretiyor hepsi. size gore daha uygun fiyatli kurslar tercihiniz olsun, universite/kolej farketmez.

$uraya gitmeyin diyebilecegim tek yer Adult Esl kurslaridir, 20 dolara kayit yapilan kurslar. hem cok sikici hem de insanlar dersleri pek ciddiye almadigi icin sen de ciddiye almiyorsun kursu, yani en azindan bana oyle olmustu ve o kursa 2 hafta gitmistim sadece:) ama Kanada'da yasayip ta maddi olanaklari kisitli olanlar iyi bir secenek olabilir de...
  • ingilizce icin ANC'nin dil kurslari da var. ustelik ucretsiz.
    http://www.ancnl.ca/

ben pronunciation kursuna gittim fonetik alfabe, hece kavramlariyla ilk kez yuzlestim cok faydaliydi. her seviyeden aksam kurslari mevcut.
    tum hafta suren tam zamanli dil kursu icin gocmen olmaniz gerekiyor ancak bu aksam dersleri yabanci ogrencilere de acikti. ayrica rica etsen gunduze de alirlar o kadar musait.
    ve en onemlisi BEDAVA.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!