Doktora konusunda yardım lütfen
  • Arkadaşlar doktora konusunda kafama takılan bir iki soru var.Önceden forumdan stjons adlı arkadaştan bazı konularda bana yardımcı olacak önemli bilgiler aldım ve ona yardımları için teşekkür ediyorum fakat kafamda oluşan yeni bir takım sorunlar var.Forumu araştırdım fakat doktora konusu üzerine pek fazla başlık açılmamış.Arkadaşlar benim lisans ortalamam Kanada da master için yeterli değildi bu nedenle stjonsun bana verdiği tavsiye Türkiye de masterını tamamlayarak Master ortalamam ile doktoraya başvurma konusunda idi.Sorularım
    1-)Doktora için sadece master ortalamam yeterli olacak mıdır ? lisans ortalamam da durumu etkiler mi
    2-)Master yaptıktan sonra master konuma göre doktoraya başvuracağım için Kanada üniversitelerinde ziraat mühendisliklerinin doktora konularını bulmakta zorlanıyorum bu bilgilere nereden ulaşabilirim
    3-)Forumda bir kaç arkadaşın doktora ile ilgili yazılarını okudum tabi geçmiş yıllarda yazılmış bir yazıydı 2008 di sanırım orada doktora öğrenci kabulünün biraz zor olduğunu söylediler doktora için kabul şansım nedir?

Şimdiden yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler :))
  • sanırım ya kimse yok, ya görüp görmemezlikten geliniyor yada bu konu hakkında fikir sahibi olan kimseler yok :)))
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!