Üniversite İçin İyi Bir Seçim mi?
  • Herkese merhaba,
    17 yaşındayım, lise 3 öğrencisiyim. Bir süre önce bir arkadaşımla birlikte Kanada'da üniversite okuma kararı aldık ve oldukça kararlıyız da. New York tutkumuz olduğu için Toronto, Montreal civarı yerler istiyoruz. Ancak bazı tereddütlerimiz var, ikimizde eğlenmeyi seviyoruz ve üniversite hayatımızı dolu dolu yaşamak istiyoruz. Acaba bunun için Canada uygun bir ülkemidir? Yoksa fazla soğuk, sıkıcı insanlar mı vardır? Dil sorunumuz yok ikimizin de anlaşma sorunu olmayacaktır, önerebileceğiniz üniversiteler varsa çok iyi olur. Uzun lafın kısası, doğru bir seçim olur mu Canada bizim için? Değerli görüşleriniz için teşekkürler :)
  • Arkadaşlar bir cevap verseniz illa vize veya taşınma boşanma tarzı konular mı olması gerek rağbet görmesi için :) İşin şakası tabi fakat gerçekten bilgili, deneyimli, genç yaşta giden birilerinin yönlendirmesine ihtiyacım var.
  • hocam daha once yurtdisi tecruben olup olmamasi onemli ama, Simdi hersey gulluk gulistanlik gibi gozukebilir ama, oraya gidince burdaki aileni arkadaslarini ozleyip bunalima girebilirsin bunlari iyi dusun

kanadaya daha once gitmedim bende master icin gitmek istiyorum, pek bi fikrim yok sehirleri hakkinda ama sahsen ben kucuk serhileri tercih ederdim
  • özleme sorunu olmaz umursamaz bir yapım vardır hafiften :) yurtdışı tecrübesi olarak Avrupa'nın çoğunu gördüm fakat Amerika'da yalnızca Los Angeles'a gittim ve Orlando'ya gideceğim. Kanada hakkında hiç bir deneyimim yok. Bu nedenle üniversite için gidip de eğlence hayatını sevenlerden görüş bekliyorum, teşekkürler
  • valla eglence derken benim Kanada'da gordugum iki sey var, biri icmek (ev ortaminda ya da barda) ikincisi ise haftasonlari clublara gitmek. bir de ki$in ki$ sporlari yapip eglenebilirsiniz ama pahali, ogrencilerin belini bukebilir. Kanada'da egitim alan diger arkasdaslar bu konuda daha ayrintili bilgi verebilir aslinda size, neler yapiyorlar nerelere gidiyorlar vs...

sogukluktan bahsedersek te bu hangi sehre ya da eyalete gideceginize gore degisir aslinda. New York tutkunuysaniz hava bakimindan Kanada'da yabancilik cekmezsiniz bence cunku orasi da soguk burasi da.
  • Kanada'da Amerika'da olduğu gibi üniversite ev partileri, bol bol içkiler, gerçek anlamda College Life yaşayabileceğimiz bir ortam söz konusu mudur yoksa biraz fazla düzgün, entel yeri midir hiç gitmediğim için bilemiyorum doğrusu. Haftasonları clublara gitmek mi yalnızca tek parti olanağı hiç üniversitede ev partileri falan olmuyor mu acaba? bilgilendirirseniz sevinirim
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!