daha önce silinmişti ama şimdi silinmedi siz kanada da mı yaşıyorsunuz bi sorum olacak cevap verirseniz sevinirim gerçi bunu başka bi tartışma olarak yazmıştım.
profesyonel anlamda elektrikli el aletleri servisliği (matkap-taşlama-hilti-elektrikli testere vs)yapıyorum 8 senelik tecrübeye sahibim teknik lise elektrik bölümü mezunuyum ustalık belgem usta öğreticilik belgem var iş bulma şansım nedir özel sektörde maaş durumu nedir. türkiyede maddi bi sıkıntım yok özel nedenlerden dolayı yurt dışına çıkmayı düşünüyorum kanada mantıklı geldi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.dil kursuna gidecem hangi seviyede olmam lazım dil için orda geliştirme şansı tanırlarmı yoksa iyi derecede bilmem mi gerekiyor
Kimse ne kadar iş bulma şansınız olduğunu veya kaç para kazanacağınızı bilemez ama elektrikli el aletlerinin akla gelecek, gelmeyecek her türlüsü burada çok kolay ve genellikle de ucuza bulunabiliyor. Bunlar bayilik aracılığı ile değil, Bauhaus –Metro tarzı büyük marketlerde satılıyor. Bu konuda korkunç bir rekabet var ve aralarına sızmak neredeyse imkansız. Alet Tamiri işi de ekonomik değil, işçilik ücretleri yüksek olduğu için yenisini almak daha uygun.
cevabınız için teşekkür ederim ama şöyle bi ayrıntı var sizin dediğiniz tarz satışlar burda da var satılan ürünlerin büyük kısmı uzak doğu yani çin malı genelde amatör kesime hitap ediyor ben makita-hıtachı-aeg-mıulwakee gibi markaların yetkili servisliğini yapıyorum ki birde bosch gibi marka piyasaya hakim bu saydığım tüm markalar yedek parça üretimi konusunda iddialı sadece türkiye için ürettiklerini sanmıyorum bu ürünleri inşaat sektörü olan her ülkede bu malzemeler kullanılmak zorunda(mobilya-mermer-granit-pvc-demir doğrama-aliminyum doğrama-binalardaki aksesuar montajı ve daha bir sürü yer)belki daha detaylı bilgi sahibi vardır dediğim gibi benim burda bi iş sıkıntım yok özel nedenlerden dolayı yurt dışına çıkmam lazım uzaklaşmak istiyorum orda bulunan arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim