merhaba arkadaşlar ben pide ustası ve aşçıyım şu an mexıco dayım buradan kanadaya gidebilirmiyim yada mexıco pasaportum olursa gidebilirmiyim teşşekürler
tabi aport beycim alanda formlari doldurup giris yapabilirsiniz. havalimanindan cikinca da en yakin walmart'tan kanada pasaportunuzu temin edebilirsiniz.
teşekürler arkadaşlar ama yinede içimde bir korku var bazıları diyorki hava alanında seni direk ya toplama kampına yada direk geri türkiyeye gönderirler bu konu hakında beni bilgilendirirseniz sevinirim teşşekürler arkadaşlar
aport senin turk pasopurtuyla kanada vizesi alman lazim eger oda yoksa millet amerikadan kanadaya gecioo sinirdan gecio polis yakalasa bile irtica edibiliyorsun ama mexico dan bole bisey yapilir mi bide boyle bisey kalkismak ne kadar dogru tartisilir.bide kiz arkadasim var meksikali olurum dedigin zaman en az 2-3 orta kalman demektir tabi su an meksidada yasalsan.bu arada sen arkadaslara tskker etmissin ama stjohns senle dalga gecmis yani cocuk oyuncagi mi demeye getirmis,ole bisey bide walmart dedigi yer supermarket.eger vizen yoksa havalimaninda aninda trye yollarlar,eger mexicoda su an kacaksan da havalimanindan once hapise sonra turkiyeye elde kelepcelerle.bunlar benim duyduklarim hep.su an torontoda fazla bole seler duymuyorum ama new yorkta yasarken cok turk arkadas oldugu icin yasayanlar cok bole seler.ama sen yinede bi avukat bul derim,iyi sanslar
teşşekürlar yesilbursa ben yasal olarak meksikada bulunuyorum dediğin gibi ende hepsini takıp ve analiz ediyorumve dalga gecen arkadaşlar sanırım onlar su lafı unutmuşlat : TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR :