kanadada ev kiralama ve barınma
  • suanda toronto dayım ve ev kıralamak ıstıyorum fakat cesıtlı sorunlar yasıyorum.
    bachelor veya ıste bızde olan studyo tıpı daıreler . kolay kıraya vermıyrlar gecmıs kıredınıze veya sıze kefıl olacak bırıne bakıyrlar. bunu nasıl asa bılırız bılgısı olan varmı.....
    artı ev roommates olarak ta kalabılırım. bu konularda lınk adreslerı bılen varmı
    toronto ıcın tabıkı...........
  • kiralar ne kadar bilgi verebilir misin...
  • ıyı bır yerde kalmak ıstıyrsan 850 ıle 1200 ca$ yı gozden cıkarmalısın.
  • benim arkadaşım toronto downtown'da 1100cad ödüyor... 1+1 olarak....Kanada'da boyle bir sorun oldugunu duymustum.... ama tecrübeli arkadaşlar eminim yardımcı olacaklardır sana... Umarım Mayıs ayında da senin tecrübelerinden faydalanabilirim :):)
  • elimden geldigice yardımcı olmaya calısırım tabıkı doruk hele sen bı gelde........
    ben kısa bır sure sonra burada evlenıcem vs. ama ınanınkı burası maceralar ulkesı falan degıl mantıklı dusunup oyle gelın.....
    neyse ıyı sanslar..
  • ya zaten macera beklemiyorum... ama her ne olursa olsun Türkiye'den iyidir
  • MERHABA ARKADAŞLAR. BEN BİR ŞEY MERAK ETTİM. MACERA DERKEN NE DEMEK İSTEDİNİZ... BÖYLE GİDİNCE COŞ COŞ KİM İSTİYOR Kİ. KANADA BU BAKIMDAN EN İYİ ÜLKE. ÇOK OTURAKLI. BEN DE GİTMEK İSTİYORUM. DİL EĞİTİMİ İÇİN. AMA KANADADA KALMAK İSTİYORUM...
  • erti

verdigin bilgi icin tesekur..
  • Arkadaşlar ben eşim ve kızlarımlar haziran ayında Vancouver a yerleşiyoruz. Bana Vancouver ın hangi şehirlerinde aile ile yaşanır bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • haziran gibi Kanadaya gelmeyi düşünüyorum.orada Kanadalı bir arkadaşım var.Türklerin bulunduğu bölgeleri öğrenmek istiyorum.
    Manitoba/ brandon'da ev kiralamayı düşünüyorum.
    brandonda yaşayan Türk Vatandaşlar varmı? ve ev kiraları ne kadar? 2+1 ev
  • @ekinnila ,
    Esiniz ve kızlarınızla gelmeyi düşünüyorsanız , genellikle aileler downtownda yasamayı tercih etmiyorlar , kolaylıkları oldugu gibi maddi yönden külfetleri de agır olabiliyor.

North Vancouver ve Port Moody tarafları Türk aileler tarafından en cok tercih edilen yerler..
  • North Vancouver ve Port Moddy taraflarında kiralık evlerin fiyatları nasıldır ve özellikle elementray school hakkında bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz teşekkürler
  • Arkadaşlar hepinize Merhabalar Nısan ayında Canada Vencouver ILAC da dil eğitimi almak için orada olacağım yoğun araştırmalarım sonucu ILAC ın Eğitim anlamında iyi bir okul olduğunun kanaatına vardım dolayısıyla hemen harekete geçtim gerekli hazırlıkları yapıyorum pasaportumu vb. çıkarttım.Sizlerden ricam ILAC hakkında ve VENCOUVER şehri hakkında bana bilgi veririmisiniz.Eğer istersem çalışma hakkım varmı orada bunlarla ilgi yardımcı olabılırmısınız.Home stay seçtim aile yanında kalan oldumu eğer olduysa tecrübeli arkadaşlar bıraz bılgı verebılırımısıniz home stay hakkında anlaşabılmek tedırgın edıyor benı aslında uyumluyumdur ancak yınede tedırgınım.Ltfn yardımcı olurmuusnuz.

Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim...
  • VENCOUVER ((::::::::::::
  • dubber , ayıp değilmi ;)
  • YARDIMCI OLMAYI DUSUNEN BIRILERI VARMI ARKADAŞLAR
    ?
  • ben anlamıyorum kim macera için kandaya gitmek isterki herkez herşey iyi olucak diye giderse herşey iyi olur kötüyse zaten buradad kötü olur
  • torontoda ev kiralamak icin bir cok siteye subtel olarak belirtilenlere mail attım ancak cevap alamıyorum.uygun bir ev bulana kadar kısa surede kalınacak uygun downtownda tavsıye edebileceginiz oteller varmı.
  • Arkadaşlar,
    hurriyetemlak.com tadında evlerin fotoğraflarını görebileceğimiz,semt semt araştırıp ev kiralarına bakabileceğimiz sahibinden veya emlak şirketinden kiralama yapabileceğimiz web siteleri bilen veya mevcutta araştırmış olan var mı?Bulamıyorum güzel siteler.
  • Chorozoglu
    Merhaba, hayırlı seyirler...
    Satılık, Kiralık
  • canadian :
    Demographics
    In the 1991 census, over 12,000 people identified themselves as of Turkish ethnic origin – 8,525 said they were of wholly Turkish origin, and another 3,525 said they were of partial Turkish origin. This figure was about the same as the number of people who had emigrated from Turkey – 12,180. According to Canada's National Statistical Agency, in 2006 there was 43,700 Turks living in Canada. The Embassy of the Republic of Turkey in Canada estimates the figure at 50,000.[5]

According to the 2006 census, 14,970 Turks lived in Toronto, 10,345 in Montreal, 3,380 in Vancouver, 2,455 in Ottawa, 1,590 in Hamilton, 1,305 in Calgary, 1,250 in Edmonton, 975 in Kitchener, 950 in Windsor, 665 in London, 615 in St. Catharines, 355 in Halifax, 345 in Manitoba, 300 in Winnipeg, 270 in Oshawa, 240 in Victoria, 185 in Saskatoon, 175 in Barrie, 160 in Guelph, 125 in Regina, 120 in Abbotsford, 115 in Saint John, 110 in Granby, 95 in Sherbrooke, 95 in St. John's, 85 in Kingston, 75 in Nanaimo, 65 in Sarnia, 65 in Wood Buffalo, 60 in Grande Prairie, 60 in Greater Sudbury, 60 in Penticton, 60 in Yellowknife, 55 in Camrose, 55 in Kamloops, 50 in Brantford, 45 in Brockville, 45 in Brooks, 45 in Courtenay, 45 in Moncton, 40 in Kentville, 40 in Prince Albert, 40 in Saguenay, 35 in Belleville, 35 in Chatham-Kent, 35 in Kelowna, 35 in North Bay, 35 in Prince George, 30 in Rimouski, 25 in Chilliwack, 25 in Miramichi, 25 in Peterborough, 20 in Fredericton, 20 in Lethbridge, 20 in Moose Jaw, 20 in Parksville, 20 in Trois-Rivières, 15 in Canmore, 15 in Drummondville, 15 in Shawinigan, 10 in Baie-Comeau, 10 in Brandon, 10 in Cape Breton, 10 in Centre Wellington, 10 in Cranbrook, 10 in Grand Falls-Windsor, 10 in Kenora, 10 in Lachute, 10 in Leamington, 10 in Lloydminster, 10 in Owen Sound, 10 in Petawawa, 10 in Red Deer, 10 in Saint-Jean-sur-Richelieu and 10 in Tillsonburg. [6]
  • haayt nerde bu barınma
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.