SATILIK! Daylight English Institute Dvd English Set In B.C
  • Merhaba arkadaslar, Biliyorum burasi craiglist, ebay degil ama genede yazmak istedim belki bazi arkadaslar Ingilizce ogrenmek ister Turkce anlatim ile.

Set 6 cd 3 tane kitap icermektedir kitaplarin ustune hicbirsey yazmadim. Yeni gibi gozukuyor. Malum buraya gelince daha iyi anlamak icin getirdim Turkiyeden ama simdi ingilizceyi bitirdim kutuphanemin bir kosesinde duruyor yararlanmak isteyen arkadaslara satmak istiyorum. Set 6 kur seklince baslangictan advanced seviyeye kadar. Dersi veren kisi cok unlu adi Evren Okuslug. Hatta Okan Bayulgen in showuna da katildi. Ben 2 sene once 160 tl ye almistim seti Ankaradan. Simdi sadece 50 dolara satiyorum. Inanin yerim olsa Turkiye ye goturup ilerde tekrar calisirim ama hic yerim yok elden cikarmam lazim. :( tesekkurler irtibata gecmek isteyenler adim Neriman 604 908 39 55 bana text atabilirler detaylari oradan konusuruz. Tesekkurler. Bu arada ben Coquitlam da yasiyorum ama heryerde bulusabiliriz.
  • CD setle birlikte iki tane intermadiate level Cambridge English Grammar in Use ve Oxford Practice Grammar kitabi vericem hic kullanmadim tertemiz :D
  • bu set bendede mevcuttu fakat harici hard diskim bozulunca hicbirsey kalmadi. Yeni baslayanlar ve orta seviyedekiler icin mukemmel bir kaynak eger vancouver da bir unv yada college bulabilirsem geldigimde bende almak isterim kopyasini cikarin ihtiyaci olan uyeler icin eminim guzel bir kaynak olacaktir.Sizede arti bir yan gelir
  • daylight'i metod olarak tavsiye edemeyecegim.
    sinif ortamindaki pasif ogrenme oldukca demode dil egitiminde diye dusunuyorum.

rosetta stone cok ilginc ve basarili, meraklilinarina :)
  • bu arada @ak24 un orjinal urunu kopyalayip kopyalayip satma konusundaki motivasyonunu yeni okudum, inanamadim.
  • daha basarili ise senden alalim bizlere faydan olur. hadi iisin senide motive ettik :)
  • www.rosettastone.com dan alabilirsin hayatim.
  • stjohns'a rosetta stone'un tekniği hususunda başarılı olduğuna kısmen katılıyorum o şekilde de iyi dil öğretilebilir. orjinal ürünün kopyalanıp diğer arkadaşlar tarafından faydalanılması hususunda ise eğer orjinal ürün 500-1000 pound arasında bir fiyata pazarlanıyorsa kesinlikle kopyalanmalı ve paylaşılmalı, kurallara bağlılık güzeldir fakat aşırı bağlılık iyi değildir, pure bir toplum olacağız diye şeytanla bağlantıları hepten koparmamak lazım, kopyaya kısmen karşı olabiliriz. neyse ikinizde motive oldunuz umarım :)) bu arada saint john sana okuduğun yerle alakalı birşeyler sormak istiyorum, yaşam, masraf, okul, iş meselesi newf. lehçesi havası, suyu en ince ayrıntısı nasıldır. şimdiden teşekkür ederim herkese.
  • stjohns senden ricam madem unv desin benimde unvler yada college lar hakkinda bilgiye ihtiyacim var tavsiyelerini almak isterim vancouver a gelmeden college yada unv mi secmek istiyorum.zaman ayirirsan sevinirim
  • Acikcasi ben diger English cd setleri bilmedigim icin hani karsilastiramacagim ama ben bu cdleri izlerken cok eglendim acikcasi. Gercekten cok katkisini gordum tabi gercekten birseye calistiginizda gercekten basariyorsunuz. Hani ben buraya ilk geldigimde Ingilizce anlatan hocalari anliyamiyordum Ingilizce konulari Turkce olarak dinledim daha sonra pekistirdim elbetteki ileri seviyelerde Turkce kaynaklardan yararlanmanizi tavsiye etmem bu seferde translate den dolayi bir suru hata yapiyoruz ama bu set baslangic ve intermadiate seviyesi icin gercekten cok uygundur. Inanin bavulumda yer olsa kesinlikle ve kesinlikle satmam. :(
  • Ak34 kanada.com dan butun ayrintilari bulursun eger gercekten sorun olursa o zaman arkadaslar yardimci olur bence cunku iki cumle ile anlatilacak birsey degil maalesef. Ilk arastir bilgi sahibi ol sonra bende elimden geleni yaparim sonucta bizde bu yollardan geciyoruz :)
  • www.rosettastone.com dediginiz English cd setine baktim evet simdi hatirladim bu seti daha onceden duymustum daha professonel ve detayli anlatiyor ama maalesef fiyati pahali. Ama sonucta dil ogreniceksek butcemizi biraz zorlamamiz gerekiyor maalesef. Ebay dan gittigidiyor dan belki ikinci elini bulup alabilirisniz. Almadan once internet uzerinden kullanan kisilerin yorumlarini okursaniz digerleri ile karsilastirmaniz daha kolay olur.
  • Bu arada maalesef Bc de Turkce kaynak fazla yok kutuphanelerde. Ben daha onceden arastirmistim sozluk mevcut ama baska birsey yok ben bizzat kutuphaneye gidip genel tarama yaptirdim.
  • edmonton da college lara gittim konustum ama sartlari iyi degildi ayrica soguk havasi o nedenle vancouver dusunuyorum haftaya vancouver`a college ve unv arastirmak icin gelecegim sadece bu nedenle sizlerden tavsiye edeceginiz college yada unv isimleri istedim
    cvp icin tesekkurler
  • @liberty surda biraz yazmistim http://forum.kanadam.com/discussion/comment/26755#Comment_26755

@ak34 vancouver'in v'sini bilmem.

@neriman89 zaten be ingilizcenin turkce ogretilmesini de anlamsiz buluyorum ama tabi herkesin aliskanliklari ogrenme metodu farkli. hangisi ise yariyorsa ona devam :)
  • Merhaba Ak34 anladim college ve universite derken hani orada dil mi ogrenmek istiyorsun yoksa kabul sartlarindan mi bahsediyorsun. Burada UBC, var en iyi 44 uncu universite dunyada. Onun haricinde Simon Fraser uni, var o da iyi diyorlar. Ben Vancouver Community college e gittim esl icin guzel bir okul ama tabi ne tip bir bolum okuyacagina bagli olarak arastirmani tavsiye ederim. Ben mesela UBC ye gitmek istiyorum ama orada Tourism and Hotel Management yok. Okuyacagin bolumu kafanda belirlemissen okul bulman daha kolay olur.

Haftaya gelmeni tavsiye etmiyorum ben cunku Yilbasi basliyor.eger ocak 4 5 den sonra gelirsen daha iyi olur ya da erken gel burda kal biraz :)
  • Tabii bende tavsiye etmiyorum Ingilizceye Turkce olarak calismak ama ilk baslangicta yani hicbirsey bilmiyorsaniz Turkce olarak baslanabilir. Ileri seviyelerde kesinlikle calismayin bu seferde translate hatasi yapiyoruz. Ben ilk Turkce basladim Turkiye de ve burda ilk 3 ay sonra bitirdim hepsini sadece kutuphanelerden kitap odunc aldim, okula gittim ilerlettim.
  • unv ingilizce bitirdim mesleki terimlerde iyiyim gramer olarak eksigim fazla degil fakat konusan birini anlamakta gucluk cekiyorum ayrica kelime olarakta eksigim var . diplomayi fark dersleri icin unv verecegim ayrica orda college yada unv de ing eksiklerini giderecegim .

arastirmalarim sonucunda unv college dan daha iyi ve avantajli deniyor tabi insanin kendisinde biter hersey ama iyide bir secim yapmak gerekli
    ubc ve sfu ile yazistim en son bir unv basvurdum onlarla fiyat konusunda anlasmaya calisiyorum :) 6 aylik kayit yaptiracagimi soyledim yarin cvbi gelir.
    unv ler ile anlasamazsam college lara gidecegim

tesekkurler zaman ayirdigin icin

Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!