Kanada'da Lise Son
  • Merhaba,
    Ben 17 yaşında (1 yıl lise hazırlık okumuş) bir 10.sınıf fen öğrencisiyim.
    12.sınıfı kanada da okumak istiyorum ancak son sınıf olduğu için okullar sorun çıkarabilirmi bunu öğrenmek istiyorum .

Tecrübeli olan kişilerin deneyimlerini de merak ediyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim
  • Bazi ozel okullar herhangi bi problem olmadan Turkiye'de ki bazi ozel okullardan ogrenci degisimi alabiliyorlar mesela Izmir SEV kolejini burada ki ozel lise dengi okullarda kabul ediyor universtelerde teste gerek duymadan puan denkligi ile kabul ediyor. Devlet okulunda okuyabilmen icin ise burda oturum iznine sahip olman gerek yada yabanci ogrenciler icin (ornegin ailesinin burda belli sureli work permiti olmasi durumunda) ozel programi olan okullar var bunlara odeme yapiyorsun sanirim.
    Sorularina yanit bulabilmen icin daha aciklayici seyler yazmalisin. Turkiye'de hangi okulda okyorsun, burda nasil bir okulda okumayi dusunuyorsun vb gibi.
  • özel uğur anadolu lisesinde okuyorum,ingilizce seviyem üst düzeyde,kanadada torontoda bir devlet lisesine gitmeyi düşünüyorum kuzenim torontoda yaşıyo onun yanında kalıcam belli bir ücretleri varmış devlet okullarının ve okulların kalite oranını bilmiyorum yardım edereniz sevinirim
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!