• Merhaba kanadaya gelmek istiyoruz, böyle bir düşüncemiz var. ilk olarak ne yapmalıyız nerelere başvuru yapmalıyız.ve orda yaşam nasıl? ev kiraları nasıl?
  • Yrdımcı olursanızı çok memnun olurum...
  • ben yardimci oluyorum efenim 2bin dolar hesabima yatitirsaniz formlarinizi isleme koyacagiz!?
  • 1.700 dolara hallederim.300 dolariniz cebinizde kalir :)
  • Beyler hiç yakıştıramadım.

Glsm Kanadaya öğrenci olarak ya da göçmen olarak gelebilirsiniz. Bu sitenin başlığında yazıyor 'yurdışı eğitim ve göçmenlik danışmanlığı' bu sitenin sahiplerine danışırsanız ayrıntılarla ilgili sağlam ve güvenli bilgi alabileceğinize inanıyorum.

Bu sitenin görevlilerine danışmak için bakınız sağdaki sütun en üstteki kutu: 'Kanadam.com'a danışın! 24 Saat içinde yanıt alın.' butonu...
  • ben de forumda bir tek basligi dahi okumadan 'nasil gelirim' sorusu soranlara yakistiramiyorum tavirlarini. bu sebepten sarkastik butikliklerim devam edicektir.
    ayrica danismanlik adi altinda dolandiricilik yapanlara gonderdigim sosyal mesaj da ayri bir guzel oldu?
  • arkadaslar lutfen sakin olalim derin bir nefes alalim.bende stjohns a katiliyorum cogu kisi forumu arastirma yapmadan konu basligi aciyorlar.Hazira alisik millet oldugumuz icin boyle oluyor.yoneticimiz bu konu basligini kapatir yakinda.
  • Ben hemen bilgi almak istedim diğer başlıklara baktım ve yardım eden insanların olduğu, sorulara mantıklıca cvp verildiğini gördüğüm için soru sordum hemen yanıt alabileyim diye, hazıra konmak gibi bir derdim yok, diğer yazılardan anladığım kadarıyla hemen hemen herkes birbirine yardımcı olmaya çalışmışlar ki gayet iyi şekilde cvplar verilmiş, bu konu bu kadar uzaması çok şaşırttı beni.teşekkürler '' kik '', siteye yeni üye oldum çalıştığım ve okuduğum için çok giremiyorum, yardımcı olduğunuz için çok sağolun...
  • sayın glsm en başta şart ingilizce bilmek ve ingilizce biliyorsan kanada konsolosluğuna gir ve immigration section da herşeyi en ince ayrıntısına kadar oku ve bir puanlama testi var onu doldur. ama senden ricam daha spesifik bir soruyla gel ki burada insanlar sana yardımcı olabilsin. yoksa şöyle vicdanlı düşün, ben bunu yapacağım ne yapmam lazım gibi sorular biraz hazırcılıktır ve kimse sana bu konuda yardımcı olmaz ama sen araştırıp bazı şeylerin cevabını bulduktan sonra mesela aklının takıldığı bir ayrıntıda yardım alırsın ve böyle bir durumda sana kimse eminim ki yukardaki yöntemi uygulamayacaktır. kolaylıklar diliyorum.
  • kemal80kemal80
    Forumdan uzaklaştırıldı
    kanada ya goc etmenin tek yolu fsw degil ki fsw bitti artik tarih oldu ielts zorunlulugu ve kotalardan sonra.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!