Work and study icin mezun olma sarti var mi?
  • ben work and study programina gitmek istiyorum. universite 1.sinif ogrencisiyim ve iyi derecede ingilizce biliyorum. ancak bazi sitelerde bu program icin mezun olmam gerektigi soylendi, su an work and study programindan yararlanamiyor muyum? yararlanamiyorsam alternatif olarak hem calisip hem ingilizcr egitim alabilecegim bir yol soyler misiniz? tesekkur ederim simdiden.
  • ben sana elimden geldiğince yardımcı olayım bak şimdi work and study bu vize çeşidi çalışmalıdır çok zor alınır bence bunu aklından çıkar şöyle izah edeyim bundan 1 ay önce work and study vizesi için başvurdum sonuş RED türkiyedeki konsolosluk vize vermemek için elinden geleni yapıyor, normal öğrenci vizesi alıp orda work and study yapabilirsin sana tavsiyem sakın ola work and study deneme bi kere red yedinmi çok kötü olur senin için çok dikkatli ol...
  • peki ogrenci vizesiyle calisma izni nasil olacak yani orda is bulursam nasil caliscam
  • ya sen öğrenci vizeni al oraya gittiğinde work and study alırsın iş konusuna gelince arayıp bulacan artık gorkem kardeşim kafana takma böyle şeyleri çalışana her yerde ekmek var senin ilk önceliğin şu öğrenci vizesini al...
    (bu arada bakıyorumda site yönetimi yazdığım mesajın bazı bölümlerini silmiş...)
    kanadam.com böyle olmamalı burda herkes kendi fikrini söyleyebilmeli...
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!