Selamlar, ben şu anda Veteriner Fakültesinde okuyorum İstanbul'da. Fakat Kanada'da fotoğraf bölümü okumak istiyorum. Anladığım kadarı ile yıllık 10bin CAD ortalama okul ücreti var. Sormak istediğim, hangi şehirler ve üniversitelerde fotoğraf bölümü var, ve porfolyö ile başvurabiliyor muyum? Ayrıca, part-time olarak çalışsam ortalama aylık ne kadar gelir elde edebilirim? Son sorum da, okul yurtlarında kalmak için ne özellikler aranıyor ve ücretleri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
bir egitim danismanina gitmelisin internetten yanlis bilgi alabilirsin. ya da benim tavsiyem george brown college toronto da. fena bir okul degil yıllık 12 bin civarı odersin.
yahu valla böyle soruları anlamıyorum, google aç universities in canada yaz yaklaşık 50-60 kadar okul çıkacak zaten içlerinden eleme usulüne göre ve gideceğin şehre göre seç beğen bak herşey okulların sitesinde yazıyor bölümler için ayrı ayrı special requirement ler var genelde hepside portfolyö istiyor, yurt meselelerinide hepsi ayrı ayrı açıklıyor oku oku oku başka birşey yok yapacağın spesifik bir mesele olursa sorunun o zaman sağlıklı bir şekilde yanıtlanacağını umuyorum, ama kimse senin yerine okul araştırıp şu şu lazım demez arkadaşım, bireysel olarak uğraşman lazım. ha birde hepside en az 80 toefl ister.